Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Start la inscrieri pentru turneul Platinum Mamaia – Cupa Vicomte A., din Circuitul Tenis Partener!

0

Proiect: Tenis Partener – 2015
Subiect: Platinum Mamaia – Cupa Vicomte A., 30 iulie – 2 august
Data: 6 iulie 2015
Platinum Mamaia – Cupa Vicomte A., invitatie la tenis si relaxare

Tenis Partener_5
Peste 170 de iubitori ai sportului alb sunt asteptati la cea de a 6-a editie a evenimentului
La finalul lunii iulie, pasionatii de tenis sunt invitati la unul dintre cele mai frumoase turnee destinate amatorilor din Romania si pot profita de aceasta ocazie pentru a petrece si cateva zile de vacanta pe litoral.
Cea de a 6-a editie a turneului Platinum din Mamaia va avea loc in perioada 30 iulie – 2 august 2015, fiind coordonata de Circuitul Tenis Partener si organizata de Tenis Club IDU, unul dintre cele mai mari cluburi din tara. Va fi un weekend dedicat sportului alb si relaxarii la malul Marii Negre, iar participantii se vor putea bucura de beneficiile si premiile oferite de Vicomte A. Paris, partenerul oficial al acestui turneu, care vor consta atat in articole de imbracaminte, cat si in vouchere valorice. Evenimentul se va desfasura sub eticheta Platinum Mamaia – Cupa Vicomte A. si va include atat meciuri de tenis pentru aproape toate nivelurile de joc, cat si o serie de activitati conexe menite sa faca deliciul oricarui pasionat de sportul alb.
Turneul va lua startul joi, 30 iulie, fiind asteptati peste 170 de jucatori sa dea curs acestei invitatii la sport si distractie. Vor fi organizate meciuri pentru aproape toate nivelurile la masculin, respectiv intre 4 si 8, si nivelul 5 la feminin. Totodata, juniorii de nivelul 5 vor avea parte de meciuri la simplu, iar la dublu se vor desfasura pentru cei incadrati la nivelurile 5, 6, 7 si 9.
Inscrierile la Platinum Mamaia – Cupa Vicomte A. se deschid astazi, 6 iulie, si se vor inchide pe 26 iulie, iar evenimentul se prefigureaza a fi unul frumos si elegant pe care nu trebuie sa il rateze niciun jucator de tenis care se respecta.
La Platinum Mamaia – Cupa Vicomte A. se pot inscrie membrii Circuitului Tenis Partener, cel mai mare din Romania destinat amatorilor. Totodata, la meciurile destinate juniorilor pot participa si acei membrii care corespund nivelului si au varsta cuprinsa intre 11 si 15 ani.
In weekend, respectiv 1-2 august, tot la Tenis Club IDU din Mamaia se va organiza si traditionalul turneu din Circuitul Tenis10, destinat copiilor pasionati de sportul alb cu varstele cuprinse intre 4 si 10 ani.
Participantii vor avea ocazia sa se destinda in cadrul unor activitati conexe si savura cateva surprize placute pregatite de sponsori si parteneri: ora Head si ora Wilson, pe durata carora se vor putea testa mingi si rachete de tenis si afla noutati din domeniu, dar si descoperi cateva gadgeturi interesante; Player’s Party este o petrecere la care buna dispozitie e mereu prezenta si nimeni nu trebuie sa lipseasca de la aceasta; turneul de tenis de masa si turneul de darts sunt binevenite atat pentru jucatori, cat si pentru sustinatorii lor.
Vicomte A. Paris, partenerul oficial al evenimentului Platinum Mamaia dar si Platinum Bucuresti, este un sponsor cu traditie al competitiilor de inalta clasa din Europa. Vicomte A. Paris se adreseaza barbatilor, femeilor si copiilor si propune tinute ce acopera intreaga garderoba si va ajuta sa fiti mereu in trend. In Romania, tinutele Vicomte A. sunt disponibile in Promenada Mall din Bucuresti, la etajul unu, dar si online pe www.vicomte-a.eu.
Platinum Mamaia – Cupa Vicomte A. face parte din calendarul de evenimente al Circuitului Tenis Partener, coordonat de MPG si Fundatia PROAM Events, avand drept magazin oficial Tennis Warehouse Europe. Sponsorii oficiali ai evenimentului de pe litoral sunt Ciuc Radler, Wilson, Head, Rio-Bucovina, Abbara, Spearhead Systems si Grand Papa, alaturi de sponsorii iNES Group, iNES IPTV, Gustare Nevinovata, Persil si Golden Horse. Turneul de tenis este promovat cu ajutorul Kiss FM, radioul oficial al Tenis Partener, INGA Media, revista Plafar si Comunicatedepresa.ro, in calitate de parteneri media, si eJobs, campionul in recrutarea online din Romania. Partenerii media care sprijina evenimentul si ne ajuta sa va informam sunt: Sportnews.ro – pagina de sport a Libertatea.ro, Acasa.ro, Romania Pozitiva, Sportivity si Explore Medicine TV.
Mai multe detalii despre evenimentul Platinum Mamaia – Cupa Vicomte A. puteti gasi pe site-ul oficial al Tenis Partener: http://www.tenispartener.ro/ro/turneu/cupa-vicomte-a.—platinum-mamaia-27491.html.
***

Despre Circuitul Tenis Partener:
Proiectul Tenis Partener, aflat in al 7-lea an de existenta, este destinat tuturor jucatorilor de tenis amatori din Romania, fiind coordonat de MPG. Tenis Partener are o plaftorma online speciala dedicata membrilor sai – www.tenispartener.ro, utilizeaza 6 niveluri de performanta si are propriul sistem de clasamente de joc. Proiectul sportiv se deruleaza la nivel national si include peste 450 de turnee Silver, Gold si Platinum, care se desfasoara in 65 orase, in 100 cluburi de tenis, pe toata durata anului. Varsta minima a jucatorilor este de 11 ani pentru juniori si 18 ani pentru adulti. Targetul MPG este de a atinge un numar de 16.000 de membri in Tenis Partener pana la finalul anului. Detalii si albume de fotografii de la turnee gasiti si pe pagina Facebook a sistemului.

Despre Circuitul Tenis10:
Proiectul Tenis10 a fost creat in urma cu 6 ani pentru a atrage catre acest sport copiii cu varste intre 4 si 10 ani. Sistemul are o platforma online speciala – www.tenis10.ro si este format din competitii sportive organizate pe trei niveluri de joc, fiind adaptate atat rachetele, mingile cat si terenurile de joc la nivelul de dezvoltare fizica al copiilor pe categorii de varsta. ITF a catalogat acest proiect ca fiind “unul dintre cele mai bine coordonate si cele mai profesioniste programe pentru copii existente la nivel mondial, iar Tenis10 a fost nominalizat ca Finalist al European CSR Awards 2013! In prezent, copiii din toata tara pot participa la Circuitul Tenis10 care include 250 turnee, in 30 de orase, in 60 cluburi de tenis, pe toata durata anului. Tinta MPG este de a avea peste 7.000 familii active in Tenis10, pana la sfarsitul acestui an. Detalii si albume de fotografii de la turnee gasiti si pe pagina Facebook a sistemului.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.