Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

New ART Bazaar = 438HALL

0

 

Arta este un gând, o stare, o atitudine, o răzvrătire. Arta de azi ești tu, naivul, indignatul, îndrăgostitul. Tu, care te trezești panicat că iar n-ai auzit alarma și te liniștești când îți dai seama că e sâmbătă. Tu, fără retușuri. Tu, banalul, splendidul, umanul.

Oricine dintre noi indiferent de viziune, poate găsi o lucrare de artă cu care să se identifice. În zilele noastre, arta este o extensie a propriei personalități, un element care te ancorează în propria ta identitate. Și da, este vitală evoluției societatii noastre.

Fiecare obiect de artă spune o poveste și de ce nu ar fi ea chiar povestea ta? Arta tânără are marele avantaj, prin multitudinea formelor sale de expresie, de a concretiza o reprezentare dinamică și onestă a realității. Această inițiativă oferă un cadru propice dezvoltării vizibilității tinerilor artiști pe scena artei contemporane, consolidându-le încrederea în propria viziune.

New ART Bazaar este o organizație culturală non-guvernamentală care a evoluat din 438HALL după un an și jumătate de activitate.

Cu un portofoliu de 650 de lucrări și 60 de artiști, schimbarea vine ca o dezvoltare firească a unui brand care s-a maturizat. Înțelegând necesitatea unui grad mai ridicat de transparență în procesul de decizie și de implementare a soluțiilor strategice de PR cultural, generăm proiecte sustenabile, precum Shui Shooz – www.facebook.com/shuishooz.

logo

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.