Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

NESsT angajeaza Enterprise Development Manager

0

Fundatia NESsT Romania angajeaza o persoana interesata de dezvoltarea intreprinderilor sociale pe postul de Enterprise Development Manager pentru biroul nostru din Timisoara. Aceasta este o pozitie cu norma intreaga avand drept principale responsabilitati: managementul portofoliului NESsT de intreprinderi sociale, sustinerea dezvoltarii acestora prin organizarea de workshop-uri si facilitarea accesului la consultanta, precum si monitorizarea performantei acestora. Descrierea integrala a postului de EDM o gasiti accesand: Enterprise Development Manager Romania.

NESsT Logo

Te-ai gandit vreodata sa lucrezi in domeniul economiei sociale? Iata cateva motive bune oferite de catre Iulian Ifrim pentru a-ti dezvolta cariera in cadrul unei afaceri sociale!Textul integral poate fi gasit pe blogul lui Iulian la adresa: iulianifrim.ro.

1. Inveti mult si intr-un ritm rapid

Cele mai multe afaceri sociale sunt la inceput, caută idei si strategii noi dar si oameni care doresc sa le implementeze. Pe de alta parte le lipsesc specialistii asa ca aici e primul loc unde poti incerca sa faci un lucru de la un capat la altul, sa-l intelegi in profunzime si astfel sa pui in practica teoria. Afacerea sociala este un model nou de organizare care inca se descopera asa ca este foarte deschis inovatiei. Asta inseamna ca iti va permite o mare libertate in a genera idei si actiuni. Astfel poti gandi, implementa si testa mai mult decat oriunde chiar daca o vei face cu un buget minim. O mare libertate de actiune poate genera o mare posibilitate de invatare.

2. Posibilitatea de a incerca arii diferite

Poti testa si experimenta diferite arii si astfel sa iti dai seama unde te simti cel mai confortabil si ce iti aduce mai multa satisfactie.

3. Perspectiva de ansamblu asupra modului in care functioneaza o afacere

Nu vei avea o perspectiva de ansamblu doar asupra partii economice ci si a impactului acesteia asupra comunitatii. Vei intelege mai usor cum actiunile tale din comunicare, de exemplu, afecteaza vanzarile, productia, nivelul pretului si veniturile afacerii.

4. Ai un plus de relevanta

Comparativ cu afacerile standard sau cu ONG-urile, afacerile sociale au un impact dublu asupra comunitatii din care fac parte. Totul e dublat de misiunea sociala pentru care afacerea exista. Poate o parte din angajati sunt persoane aflate in dificultate care altfel nu si-ar gasi un loc de munca.

5. Deschide mai multe oportunitati de cariera decat companiile sau ONG-urile

Practic este singurul tip de organizatie care iti permite ca dupa un timp sa poti alege o cariera in orice tip de organizatie. Daca vrei sa lucrezi intr-o companie, poti prezenta experienta concreta de lucru in afaceri. Daca vrei sa lucrezi intr-un ONG, ai experienta dovedita de lucru pentru cauze si proiecte. Cele mai multe afaceri sociale sunt pornite de ONG-uri asa ca experienta ta va fi luata in calcul.

In speranta ca v-am convins sa aflati mai multe detalii despre domeniul economiei sociale, trimiteti CV-ul, scrisoarea de intentie si asteptarile salariale pe adresa evoros@nesst.org, pana la data de 6 Noiembrie 2015.

Despre autor

avatar

NESsT este un catalizator pentru întreprinderile sociale din țările cu piețe în dezvoltare și din întreaga lume. NESsT își îndeplinește misiunea prin furnizarea de capital financiar, training-uri, mentorat și acces la piețe de desfacere unui portofoliu de întreprinderi sociale cu impact ridicat din țările cu piețe emergente. NESsT combină instrumentele și strategiile specifice sectorului de afaceri și al investițiilor de capital cu misiunea și valorile sectorului social, pentru a permite portofoliului său să planifice mai bine, să își îmbunătățească capacitatea de management, să se dezvolte și să își crească impactul social. www.nesst.org

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.