Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Mercedes-Benz porneşte o nouă aventură alături de Cercetaşii României

0

• Mercedes-Benz România este pentru al șaselea an Maşina Oficială a Evenimentelor Naţionale desfăşurate de Organizaţia Naţională „Cercetaşii României”.

• Până la finalul lunii august, autovehiculele Mercedes-Benz Citan şi Vito sunt la dispoziţia cercetaşilor, pentru călătorii şi activităţi logistice, desfăşurate în cele mai bune condiţii.

• Mercedes-Benz România încurajează spiritul civic, grija pentru protejarea mediului înconjurător şi proiectele de integrare în comunitate.

Mercedes-Benz_Cercetasii Romaniei 2015 (5)

Mercedes-Benz România este, pentru a şasea oară consecutiv, alături de Festivalul de Campuri Cercetăşeşti, în calitate de Maşină Oficială. În 2015, festivalul coordonat de Organizaţia Naţională „Cercetașii României” adună peste 1000 de copii, tineri și voluntari adulți din 32 de judeţe din ţară pentru participarea în cadrul campurilor educaţionale de tip cercetăşesc.

În lunile iulie-august, participanții Festivalului de Campuri Cercetășești beneficiază de cele mai bune condiţii pentru desfăşurarea activităţilor în activitățile educaţionale. Mercedes-Benz România pune la dispoziţia cercetașilor două autovehicule comerciale uşoare Vito şi două Citan astfel încât transportul persoanelor, dar şi al materialelor necesare, să se desfăşoare în cele mai bune condiţii. Călătoriile cercetașilor se bucură de versatilitatea oferită de CITAN, numeroasele locuri pentru pasageri ale noului VITO, precum și de tehnologia Mercedes-Benz Vans care asigură atât un confort sporit, cât și un nivel ridicat de protecție pentru șofer și pasageri.
Datorită tehnologiilor utilizate ce eficientizează consumul de carburant şi reduce emisiile, automobilele comerciale oferite cercetaşilor sunt prietenoase cu mediul înconjurător şi asigură flexibilitate ridicată, robusteţe şi dinamică, completate de siguranţă maximă în orice condiţii de drum.

„În fiecare an, cercetaşii ne învaţă cât de important este să oferim respect celor din jur, fie că vorbim despre comunitate sau de mediul înconjurător. În cadrul ultimelor ediţii ale festivalului, am avut şansa să cunoaştem tineri ce au impresionat cu ideile lor şi, mai ales, prin curajul de care au dat dovadă. Ne bucurăm să fim alături cu autovehiculele noastre comerciale Vito și Citan, ideale pentru transport de persoane și marfă, purtând astfel la nivel național poveștile și aventurile cercetășești”, a declarat Bogdan Ciubuc, Sales and Marketing Manager Vans.

Activităţi educaţionale pentru toate vârstele

Luna iulie a găzduit primele activități de învățare în cadrul evenimentelor dedicate cercetașilor:
– Campul Naţional de Temerari – „Un cuib de daci” a făcut posibilă redescoperirea tradițiilor din zona Parcului Grădiştea Muncelului pentru 170 de copii și tineri;
– Strasbourg, Franţa, a găzduit proiectul YOU`RE UP, prin care peste 80 de tineri români, alături de 15.000 de tineri din alte țări, au avut ocazia să fie deputați pentru o zi. Aceștia au elaborat și adoptat o rezoluție pentru Europa de Mâine în cadrul Parlamentului European de la Strasbourg;
– Campul „Faber Scout 2015”, derulat în localitatea Seini, judeţul Maramureş, a oferit un cadru medieval unic și adecvat pentru activități educaționale și de socializare;
– Pentru al VII-lea an consecutiv, cei mai mici membri ai organizației, lupișorii, s-au reunit în perioada 26 iulie – 1 august în cadrul Campului Național de Lupișori pentru a transforma localitatea Comănești, judeţul Bacău, în tărâmurile misterioase din Cartea Junglei.

Vara cercetăşească a continuat cu a doua ediţie a proiectului internaţional „C.A.M.P. de Nocrich” şi este urmată de cea de-a treia ediţie a Campului „Sterie Stinghe”, Campul „Pierdut în Pădure” – ediţia a IV-A şi cu experienţa de neuitat a Contingentului României la Jamboreea Mondială din Japonia – ediţia a XXIII-a, în Kirara-hama, localitatea Yamaguchi.

Autovehiculele Mercedes-Benz transportă tinerii cercetaşi în campurile educaţionale

Mercedes-Benz Vito: confort, siguranţă şi flexibilitate în orice călătorie
Mercedes-Benz Vito este extrem de flexibil, fiind soluţia optimă atât în cazul călătoriilor cu familia şi prietenii, cât şi pentru activităţile specifice propriului business. Vito oferă siguranţă şi confort sporit, protejează mediul şi este, în acelaşi timp, fiabil şi dinamic.

Mercedes-Benz Citan: un autovehicul comercial eficient
Mercedes-Benz Citan este autovehiculul eficient pentru livrarea mărfurilor în mediul urban, dar şi pentru transportul de persoane, cu performanţe deosebite şi un consum foarte mic. Modelul Citan combină confortul din habitaclu cu beneficiul diminuării emisiilor de dioxid de carbon, oferind performanţe notabile la costuri minime. Consumul standard al modelului Citan cu BlueEFFICIENCY este de 4,3 litri/100 km – niciun alt autovehicul comercial de livrare în mediul urban cu combustie internă nu consumă mai puţin carburant sau nu produce mai puţine emisii. Interiorul de până la 3,8 metri cubi şi sarcina maximă de 800 kg sporesc eficienţa noului Citan. Calitatea deosebită, dinamica modului de conducere, siguranţa impresionantă, caracterul economic, mobilitatea şi supleţea transformă Mercedes-Benz Citan într-un reper printre autovehiculele de livrare în mediul urban.

Mai multe informaţii despre Mercedes-Benz sunt disponibile online la: www.mercedes-benz.ro şi www.media.mercedes-benz.ro.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.