Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Mărțișoare și Cărțișoare de la Comana, Moara de hârtie & Satul meșteșugurilor

0

Echipa Moara de hârtie – Satul meșteșugurilor duce mai departe tradiția Mărțișorului!

Oameni vrednici din comunitatea noastră meşteresc în această perioadă mărțișoare din materiale naturale, simple, cu bun gust, integrând în ele tradiția, inovația și … poezia.

O colecție bogată de Cărțișoare de Autor cu versuri de Ana BlandianaNichita StănescuMaria, Regina RomânieiMihai Eminescu și Magda Isanosmărțișoare cusute pe lemnmodelate din lut sau Vestitorii primăverii realizați din fire de bumbac vă așteaptă să le descoperiți, să le cumpărați, să le purtați, să le dăruiți!

 

Mai mult, până pe 24 februarie, de Dragobete, ne-am gândit să vă ajutăm și noi să vă manifestați iubirea și să facem reduceri de excepție la broșele-inimă. Practic, vă invităm să sărbătoriți iubirea și să dăruiți aceste mici simboluri cât mai multor oameni din jurul vostru: mamelor, fiicelor, surorilor, colegelor, vânzătoarelor de la magazin, profesoarelor și fetelor din clasa copiilor, bătrânei din colț care vinde zarzavaturi, unei necunoscute îngândurate căreia i-ați putea schimba starea de spirit. De aceea, vă recomandăm să vă umpleți buzunarele cu inimi și să le dăruiți cu generozitate.

Broșele sunt din ceramică și pot fi purtate ca mărțișor, iar apoi se pot asorta la orice tip de îmbrăcăminte. Cele natur pot fi pictate și personalizate de voi. Cu gesturi de iubire necondiționată primăvara aceasta va începe în mireasmă de iubire! Dăruiește Iubire și susține în acest fel și proiectul nostru!

Şi pentru că vremurile ne țin departe de multe dintre activitățile pe care ni le dorim, iar timpul petrecut în moduri creative este o adevărată terapie, am lansat și câteva seturi de lucru pentru a coase sau a picta mărțișoare din lemn și lut! Activitatea se poate desfășura cu succes acasă sau la școală, iar rezultatele s-ar putea să vă surprindă într-un mod foarte plăcut. În plus, veți putea purta și dărui mărțișoare personalizate chiar de voi!

 

Toate mărțișoarele se găsesc în magazinul nostru online, cât și în librării din București și din țară.

Sursa și detalii aici.

Despre autor

avatar

Moara de hârtie este o poveste de viață, creată să aducă bucurie. O simplă idee a dus la construcția unui atelier-muzeu dedicat cuvântului scris, la înființarea unei Asociații care promovează meșteșugurile creative și la câteva proiecte educative și sociale. Din august 2011 până în prezent, aproximativ 4000 de adulţi şi copii au participat la atelierele şi evenimentele organizate de noi. Vă așteptăm si pe voi, cu bucurie, să descoperiți Moara de hârtie de la Comana! Mai multe informații găsiți pe: www.moaradehartie.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.