Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Learning Architect lansează „The OmniLearning Experience”, o noua categorie multichannel și personalizată de programe de învățare pentru companii

0

„The OmniLearning Experience” este, de fapt, modul în care învață oamenii în mod natural în 2020 iar acum poate deveni modul în care învață organizațiile. Learning Architect a creat, pe baza acestui insight, o categorie inovativă de programe de învățare multichannel:

  • sesiuni live (traininguri interactive virtuale sau față în față),
  • aplicația mobilă LearnON (100% personalizată la stiluri de învățare și interese proprii)
  • și cursuri video asincronice (know-how foarte concis și inspirațional de la traineri experți).

Sesiunile Live – la momentul actual virtuale (prin intermediul unor diverse platforme și aplicații ușor accesibile), în viitor hibride (și față în față) – sunt traininguri în zona soft skills și leadership practice, experiențiale, cu design engaging, prin care trainerii experimentați din Learning Architect garantează că toți cursanții vor participa activ la experiența de învățare.


Aplicația mobilă LearnOn este personalizată 100% pe stilul de învățare propriu (stilurile on-the-job, social sau teoretic) și interesele de dezvoltare personale și organizaționale, este intuitivă pentru utilizator și face posibilă învățarea „on the go”, de oriunde, oricând ai câteva minute pentru învățare. Pe langă personalizare și microlearning, aplicația îți permite accesul la o comunitate de învățare alături de colegii de curs și de trainerii Learning Architect, disponibili oricând pentru sfaturi practice. Chestionare, micro-resurse de învățare personalizate, misiuni practice, recomandări, forum în comunitate, notificări despre activitate – un meniu de instrumente care transformă învățarea individuală într-o experiență captivantă.

Video-urile asincronice reprezintă know-how ce nu poate fi găsit prin căutări pe internet, concepte complexe transformate în conținut ușor digerabil, instrumente, dar și exerciții de auto-reflecție care îndeamnă la acțiune, sub forma unor serii de video-uri de 2-7 minute. Pentru că timpul este limitat, aceste pastile de învățare video cu trainerii Learning Architect sunt practice, concise și inspiraționale.

The OmniLearning Experience este răspunsul Learning Architect la o varietate de provocări ale companiilor, printre care: cum ținem cont de stilurile de învățare personale, dar și de viziunea companiei pentru un program de grup, cum poți crea engagement în learning and development, cum poți încuraja oamenii să aplice practic conceptele nou învățate, cum împăcăm învățarea cu presiunea timpului scurt.

„Este în engleză o expresie, <<the slow hunch>> – o intuiție, ceva puternic, dar vag la început, care se cristalizează în timp, uneori în foarte mult timp până să devină o idee clară, acționabilă. The OmniLearning Experience este acest <<slow hunch>> al nostru, s-a cristalizat în ultimii șase ani iar pandemia pentru noi a fost un catalizator, ne-a ajutat sa accelerăm procesul intern de inovație. Pe 1 octombrie lansăm către comunitatea de HR o categorie nouă de programe de învățare.” – Ștefania Antone, Managing Partner Learning Architect.

Printre tematicile de training în zona de soft skills și leadership, pe care Learning Architect le-a abordat în ultima perioadă, se regăsesc: Construirea încrederii la distanta, Nevoile umane în mediul virtual, Strategii pentru leadership la distanță, Leadership cu 4 tipuri de mindset, Auto-disciplină pentru productivitate, Conversații eficiente 1 la 1, Comunicare inteligentă emoțional, Mindset Accelerator, Prezentări eficiente la distanță, Innovation Accelerator, Neuroștiință pentru eficiență și echilibru, dar și multe altele. De acum înainte, ele vor fi livrate prin The OmniLearning Experience, această experiență de învățare captivantă în multichannel.

Learning Architect este o companie de training aflată în top 3 în clasamentul celor mai bune companii de training din România, conform feedbackului furnizat de aproximativ 600 de profesioniști din domeniul resurselor umane (L&D Industry Survey 2019, Learning Network).

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.