Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Lansarea dezbaterii publice în proiectul„Managementul Integrat al Podișului Nord Dobrogean”

0

Asociaţia pentru Dezvoltare Durabilă DAKIA împreună cu Societatea „Progresul Silvic” invită publicul interesat să participe la dezbaterea publică a Versiunii 1.0 a Planului de management – cap. 7 „Scopul și obiectivele planului de management” – măsurile de conservare ale speciilor de interes comunitar, elaborată în cadrul proiectului „Managementul Integrat al Podișului Nord Dobrogean”. Toate opiniile se transmit în scris la contact@apnd.ro în perioada 30.06.-25.07.2020

Toate informațiile sunt disponibile la https://apnd.ro/management/proiect-plan-de-management/

Managementul Integrat al Podișului Nord Dobrogean” (cod SMIS 116964) are ca beneficiari Asociaţia pentru Dezvoltare Durabilă DAKIA împreună cu Societatea „Progresul Silvic” fiind cofinanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020.

Scopul proiectului este asigurarea unei stări favorabile de conservare prin Planul de management, pentru 10 tipuri de habitate naturale și 202 specii de interes comunitar și național din 21 de arii naturale protejate din Podișul Nord Dobrogean, din aria a 20 de UAT din județul Tulcea, pe o suprafață de 64.000 ha.

Podișul Nord Dobrogean cuprinde cele 21 de arii naturale protejate ce se suprapun peste teritoriul administrativ al comunelor Baia, Beidaud, Casimcea, Ceamurlia de Jos, Cerna, Ciucurova, Dăeni, Dorobanțu, Horia, Izvoarele, Jurilovca, Mihai Bravu, Nalbant, Ostrov, Peceneaga, Sarichioi, Slava Cercheză, Stejaru, Topolog și al orașului Babadag.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.