Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Lansarea concursului de fotografie „Fete ale implicarii”

0

JCI Romania anunta lansarea concursului de fotografie „Fete ale implicarii”. Concursul se desfasoara in cadrul proiectului „Actionam responsabil! – Reteaua Sociala RSC” si isi propune sa promoveze si premieze in cadrul Galei „Actionam responsabil! – De la curajul inceputului la obligatiile succesului” cele mai bune fotografii surprinse in timpul implementarii proiectelor de responsabilitate sociala derulate de-a lungul timpului de organizatiile membre ale Retelei Sociale sau beneficiare ale proiectului. Dintre categoriile eligibile pentru a inscrie fotografii in concurs fac parte  companiile, patronatele, sindicatele, asociatiile de IMM-uri, camerele de comert si ONG-urile (asociatii si fundatii).

Toate fotografiile inscrise in concurs in perioada 17 octombrie 2013 – 17 noiembrie 2013, care indeplinesc conditiile de selectie vor fi expuse pe toata durata Galei „Actionam responsabil! – De la curajul inceputului si obligatiile succesului” si supuse jurizarii de catre cei aproximativ 300 de participanti. Organizatiile selectate vor fi premiate cu premii reprezentand pachete de publicatii si carti de specialitate din domeniul responsabilitatii sociale. Vor fi acordate 6 premii, cate unul pentru fiecare categorie.

Inscrierea in concurs se face prin trimiterea fotografiilor in format jpg. la adresa de email secretariat.tehnic@actionamresponsabil.ro cu mesajul „inscriere in concursul Fete ale Implicarii”. Fotografiile trebuie sa aiba dimensiuni minime de 1754 x 2481 pixeli si 150 dpi si sa fie  insotie de urmatoarele informatii:

1. Numele organizatiei

2. Numele proiectului

3. Categoria in care se incadreaza proiectul conform art. 3, alin 3 din regulamentul concursului

4. Activitatea reprezentata de fotografie

5. Locatia de implementare a activitatii

 

Pentru a accesa regulamentul complet al concursului va rugam sa dati click aici.

Pentru informatii suplimentare, va rugam accesati: www.actionamresponsabil.ro

banner_concurs_foto

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.