Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Jimbolia: Expoziție caritabilă Stefan Jager, 27 martie

0

Societatea de caritate Blythswood organizează sâmbătă 27 martie 2021, la Jimbolia, începând cu ora 14:00, o expoziție de lucrări de artă cu vânzare.

Lucrările au fost create în timpul Simpozionului International de Artă dedicat pictorului șvab Ștefan Jäger, aflat acum la ediția cu numărul opt. Printre artiștii expuși pe șevalete, în curtea interioară din str. Calea Mărășești (Jimbolia), nr. 56/a, se numără Cristian Benea, Sorin Nicodin, Tar Bela, Aljona Shapovalova (Rusia), Lászlo Matyas, Sarah Raluca Miulescu, Raluca Băjenaru și Dorothea Fleiss (Germania).

În fiecare lună, asociația alege și scoate la vânzare zece lucrări de artă pentru a reuși să achite un impozit în valoare de 70 mii lei pentru clădirile în care acordă gratuit servicii sociale.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.