Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Invitaţie Dear Romania: Write our Future!

0

Invitaţi: Cosmin Alexandru (Managing Partner Brandivia), Mircea Vasilescu (redactor- şef Dilema Veche) şi Cristian Lupşa (redactor – şef Decât o Revistă)

Unde: Institutul Cultural Român (Aleea Alexandru, nr. 38)

Când: Vineri, 29 iulie 2011, 09.30-14.00

 

În 2008 când ne-am înfiinţat ca GRSPSociety ne doream o Românie mai bună indiferent de  colţurile de lume unde ne aflam. Astăzi venim cu o misiune mai clară, aceea de a contribui activ la schimbarea României prin implicare civică şi profesionalism.

Prin schimbare, explorăm, dar păstram în acelaşi timp lucrurile care ne fac unici. Din august, ne schimbam, dar, în esenţă, suntem aceeaşi. GRSPSociety devine GRASP (Societatea Globală a Tinerilor Profesionişti Români). Suntem tineri, dinamici, plini de entuziasm, pasionaţi de proiectele noastre şi ne plac sedinţele eficiente pe Skype.  Ne schimbăm „înfăţişarea” pentru a contura mai bine identitatea creată timp de trei ani.

Şi pentru că ne plac lucrurile bine făcute şi merită să vorbim despre ele, o să-i avem alături de noi pe Cosmin Alexandru (Managing Partner Brandivia), Mircea Vasilescu (redactor- şef Dilema Veche) şi Cristian Lupşa (redactor – şef Decât o Revistă) care vor dezbate despre cum implicarea civică şi profesionalismul pot îmbunătăţi România.

Mai credem că lucrurile simple fac diferenţa. Tot pe 29 iulie lansăm Dear Romania: Write our Future. Proiectul se bazează pe mesaje către şi despre România exprimând prin fotografie visele şi planurile noastre pentru România. Printr-o serie de şedinţe foto, „Dear Romania: Write Our Future” va da o voce tuturor celor care cred că fiecare dintre noi avem un rol în crearea unei Românii mai bune şi că suntem responsabili în faţa generaţiilor viitoare pentru a ne lua acest rol în serios.

Te aşteptăm pe 29 iulie la Institutul Cultural Român (Aleea Alexandru, nr. 38) începând cu ora 10.00 pentru a fi parte activă din schimbare.

RSVP: până miercuri, 27 iulie 2011, 18.00.

ioana.traista@grspsociety.org

+0747 07 54 91.

Despre autor

avatar

Asociația Globală a Tinerilor Studenți și Profesioniști Români (GRASP) este o organizație neguvernamentală fondată în 2008 la iniţiativa unui grup de tineri români aflaţi la studii în străinătate. GRASP este o reţea deschisă care contribuie activ la schimbarea României prin implicare civică, îmbunătăţirea politicilor publice, transfer de cunoştințe şi know-how, încurajarea dialogului şi dezbaterilor publice și susținerea antreprenoriatului. www.mygrasp.org

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.