Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Investeste 20% din impozitul catre stat in Cultura si Educatie

0

In Romania, orice companie poate directiona 20% din impozitul pe profit pentru a sustine o organizatie nonguvernamentala, fara niciun cost suplimentar. Poti reduce impozitele achitate catre stat la sfarsit de an folosind 20% din impozitul pe profit pentru CULTURA si EDUCATIE.

unnamed-1

Sustinerea educatiei e un gest prin care poti schimba lumea in bine si poti ajuta tinerii sa isi gaseasca pasiunea. Daca donezi 20% din impozitul pe profit al companiei tale catre Fundatia Calea Victoriei, vei contribui la realizarea unor noi proiecte educationale si culturale care sa anime viata orasului nostru.

Ce poti face cu 20% din impozit?

Poti alege sa lasi acest impozit sa mearga catre stat sau poti sa-l directionezi catre Fundatia Calea Victoriei, care inoveaza in educatie si cultura de aproape 10 ani. Nu te costa nimic, dar vei castiga mult!

Donatia ta inseamna:

  • proiecte noi (cursuri, concerte si carti) pentru tinerii care doresc sa isi gaseasca pasiunea si sa isi aleaga profesia
  • mai multe locuri gratuite (burse) la cursurile fundatiei, oferite tinerilor – elevi si studenti
  • sustinerea tinerilor lectori: cercetatori, muzicieni, pictori, actori, scriitori si ilustratori talentati

Daca vrei sa afli mai multe despre cum te poti implica, ne poti scrie la contact@victoriei.ro sau suna la 021-321.30.22

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.