Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Interes crescut pentru competițiile Photo Romania Festival

0

320 de lucrări trimise de fotografi din 20 de țări pentru Photo Romania Award și  18 candidați la „Expo Debut”

Organizatorii festivalului au pregătit o ofertă specială cu sprijinul partenerului Adobe.

Au început înscrierile pentru voluntari.

Fotografi profesioniști sau amatori din 20 de țări și-au trimis lucrările pentru concursul „Photo Romania Award”, care se desfășoară în cadrul celei de-a patra ediții a Photo Romania Festival. Competiția are trei secțiuni („Fotojurnalism”, „Alb-Negru” şi „Fotografia de călătorie”), iar înscrierile continuă până în 16 mai, ziua începerii festivalului, pe pagina http://www.photoromaniafestival.ro/concurs/.  Până în prezent au fost trimise peste 320 de fotografii din 20 de țări, printre care Marea Britanie, Franța, Germania, Norvegia, Turcia, Estonia, Israel și Egipt, precum și din România.

afis Photo Romania Festival

Pe lângă premiile acordate de către juriul de specialitate, publicul poate vota „Fotografia virală a anului” prin intermediul unei aplicații create pe Facebook, iar realizatorul acesteia va fi răsplătit cu un premiu special. Premiile pentru competițiile festivalului sunt oferite de f64.ro.

Înscrierile continuă și la „Head to Head”, o competiție ce urmărește selectarea a 16 fotografi care vor concura „1 la 1” în patru etape desfășurate în timpul festivalului. Farmecul competiției este dat de faptul că cei doi concurenți care formează o echipă în fiecare etapă nu se cunosc și reacționează independent unul de celălalt pe baza temei comune primite. Înscrierile pentru „Head to Head” se pot face până în 13 mai, pe pagina competiției.

Competiția „Expo Debut”, adresată exclusiv fotografilor amatori, a ajuns la faza jurizării. Un număr de 18 colecții au fost trimise din toată țara și chiar din Polonia, iar câștigătorul va fi decis până la sfârșitul săptămânii. Acesta va beneficia de propria sa expoziție în cadrul festivalului, iar costurile printării, transportului și cazării vor fi asigurate de organizatori.

Ofertă specială: la Photo Romania Festival, 299=777+

Echipa Photo Romania Festival și partenerul Adobe le-au pregătit o surpriză pasionaților de fotografie. Primele 20 de persoane care achiziționează ateliere în valoare de peste 299 de euro la Academia PhR primesc în plus și un pachet special, oferit cu sprijinul Adobe: un abonament Adobe Creative Cloud pentru un an de zile , care include toate programele de care aveți nevoie pentru editare foto, video, audio și design, de la Photoshop CCIllustrator CC și InDesign CC până laDreamweaver CCAdobe Premiere Pro CCAfter Effects CC și chiar Acrobat XI Pro și Adobe Muse CC – în total 20 de programe (abonament în valoare de 737 de euro).Mai mult, pachetul include și un bilet la concertul Hooverphonic din 19 mai, de la Sala Sporturilor din Cluj-Napoca – zona Golden Circle (în valoare de 40 de euro).

Astfel, pe lânga experiența profesională pe care o vor câștiga în urma atelierelor susținute de nume recunoscute în plan internațional, participanții beneficiază și de servicii suplimentare în valoare totală de 777 de euro.

A început selecția voluntarilor

Organizatorii Photo Romania Festival 2014 au anunțat și începerea înscrierilor pentru voluntari. „Vrei să faci parte din echipa de organizare Photo Romania Festival? Așteptăm entuziaști pentru toate departamentele noastre, de la Guest și Protocol până la Logistică și Promovare. Pe lângă experiența pe care o vei acumula, vei primi și recunoaștere oficială a voluntariatului, precum și o mulțime de suprize… promitem foarte plăcute. Trebuie doar să ai peste 18 ani și să fii Cluj-Napoca și disponibil în perioada 10-26 mai”, se arată pe site-ul festivalului.

Doritorii au timp să se înscrie până vineri, 9 mai, folosind formularul de pe pagina http://www.photoromaniafestival.ro/voluntari/ , pe lângă care își vor trimite CV-ul la adresa voluntari@photoromaniafestival.ro. Ulterior, candidații selectați vor fi contactați pentru un interviu, urmând ca aproximativ 50 dintre aceștia să devină voluntari ai festivalului.

Despre Photo Romania Festival. Creat în 2010, Photo Romania Festival a adus fotografia în prim-planul vieţii culturale româneşti, reuşind în doar patru ani  să înscrie Clujul într-o reţea mondială de festivaluri de fotografie de înaltă ţinută și să creeze primul muzeu al fotografiei din țară, în urma unei strânse colaborări cu Primăria Cluj-Napoca și Muzeul Național de Istorie a Transilvaniei. Ediţia de anul trecut a Photo Romania Festival a însemnat 40 de expoziţii, 5 premiere naţionale, 1.500 de fotografii printate, 500 de fotografi din 15 ţări și 70.000 de participanţi. Festivalul este organizat de Asociația Photo Romania și produs de Fapte, agenţie care mai are în portofoliu Târgul de Cariere şi festivalul Jazz în the Park. Partener de comunicare al Photo Romania Festival este Vitrina Advertising.

Mai multe informaţii:photoromaniafestival.ro  şi  facebook.com/PhotoRomaniaFestival .

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.