Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Inscrieri la training in domeniul accesului la informatie si transparenta decizionala!

0

Proiectul „De la informaţie la parteneriat”

În perioada 5 ianuarie – 22 ianuarie 2010 au loc înscrierile pentru programul de training în domeniul accesului la informaţiile de interes public şi transparenţei decizionale, care va fi organizat pe parcursul anului 2010, în cadrul proiectului „De la informaţie la parteneriat” – Formare pentru întărirea capacităţii de monitorizare şi participare la procesul decizional.

Forma oficială a comunicatului poate fi citită aici.

de-la-informatie-la-parteneriatProiectul se adresează reprezentanţilor organizaţiilor neguvernamentale, sindicatelor şi patronatelor din cele 8 regiuni ale României: Bucureşti-Ilfov, Sud-Muntenia, Sud-Est, Nord-Est, Centru, Nord-Vest, Oltenia şi Vest.

Tematica abordată pe parcursul programului de formare va acoperi patru arii principale: acces la informaţiile de interes public, transparenţă decizională, politici publice, tehnici şi instrumente de advocacy.

În fiecare dintre aceste regiuni se va desfăşura un program de formare care include atât o componentă de formare în sistem e-learning cât şi o componentă de training în sala de curs. După parcurgerea celor două componente de training, fiecare participant va realiza, cu asistenţa trainerilor din cadrul programului, un proiect pe una din temele aprofundate de-a lungul cursului de formare.

La finalul programului de formare participanţii vor deţine atitudinea, aptitudinile şi cunoştinţele necesare pentru a utiliza instrumentele furnizate de legislaţia transparenţei decizionale şi accesului la informaţiile de interes public în scopul susţinerii şi promovării organizaţiilor pe care le reprezintă.

Calendarul programului de formare pentru regiunea din care faceţi parte îl puteţi afla accesând site-ul www.transparenta. info, in cadrul sectiunii “Cursuri” .

Pentru a vă înscrie la programul de formare aveţi la dispoziţie una din următoarele modalităţi:

• ne puteţi transmite un email la inscrieri@transpare nta.info, sau

• puteţi completa formularul online de înscriere, accesând www.transparenta. info/formare.

Pentru orice informaţii suplimentare Mălina Neagu, asistent de training, vă stă la dispoziţie la următoarele date de contact:

E-mail: malina.neagu@ transparenta. info
Tel./Fax: 021-3116855, 3116858
Institutul Român de Training
Splaiul Unirii nr. 4, Bl. B3, Tronson II, Et. 1, Apt. 1, Sector 4, Bucureşti 040031
____________ _________ _________ _________ _________ _________
Proiectul „De la informaţie la parteneriat” – Formare pentru întărirea capacităţii de monitorizare şi participare la procesul decizional este co-finanţat din Fondul Social European, prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, Axa prioritară 3. „Creşterea adaptabilităţii lucrătorilor şi a întreprinderilor”, Domeniul major de intervenţie 3.3. „Dezvoltarea parteneriatelor şi încurajarea iniţiativelor partenerilor sociali şi societăţii civile”, Apelul de propuneri 41.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.