Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Inscrie-te la Fotogeografica 2010 pana in 15 mai!

1

Pana in 15 mai se pot face inscrieri la Fotogeografica 2010! Casa de Cultura a Studentilor Bucuresti si Clubul Ecologic UNESCO Pro Natura va invita sa participati la editia a XIV-a a Salonului National de Fotografie „Fotogeografica”.

SALONUL NATIONAL DE FOTOGRAFIE „FOTOGEOGRAFICA”, editia a XIV-a

Tematica:
Mediul natural, patrimoniul cultural, traditii si obiceiuri

  • Sectiunea artistica
  • Sectiunea jurnalistica

Specificatii tehnice:

  • Fotografiile trebuie sa aiba dimensiunea de 20 x 30 cm, fara montaje, schelete sau passe-partout
  • Alaturi de fotografii, vor mai fi sigilate in plic: formularul de inscriere, un plic (A4) autoadresat si timbrat in valoare de 4,5 RON (pentru retur) si un CD cu copiile digitale ale lucrarilor inscrise, jpg. cu latura mare de 20 cm la 300 dpi (pentru editarea catalogului)
  • Fiecare autor poate trimite maxim 10 fotografii dupa cum urmeaza:

o pentru sectiunea artistica participantii pot trimite maxim 4 fotografii
o pentru sectiunea jurnalistica participantii trebuie sa trimita o poveste ilustrata prin minim 3 si maxim 6 fotografii

Fotogeografica este cea mai importanta manifestare la nivel national din domeniul concursurilor de fotografie pentru tineret avand ca tematica promovarea valorilor naturii, a culturii si traditiilor romanesti, a carei valoare a crescut de-a lungul celor 13 editii desfasurate pana in prezent.

La fiecare editie peste 200 de participanti de pe teritoriul intregii tari trimit peste 600 de lucrari care sunt expuse in cadrul unui salon de tinuta, organizat in spatii generoase din Bucuresti: Muzeul Municipiului Bucuresti, Universitatea Populara „I. Dalles”, Teatrul National „I. L. Caragiale”. Selectarea lucrarilor si acordarea premiilor s-a facut in fiecare an de catre un juriu format din personalitati ale domeniului.

FOTOGEOGRAFICA atrage numerosi parteneri media ce promoveaza pe larg evenimentul in presa scrisa, audiovizuala si pe internet. Anual, salonul este vizitat de peste 8000 de vizitatori, evenimentul fiind completat de o suita de manifestari in cadrul serilor „Fotogeografica” care au atras un numeros public prin tinuta academica a prezentarilor si dezbaterilor extrem de interesante. Inceput in Facultatea de Geografie a Universitatii Bucuresti, Fotogeografica s-a extins apoi la nivelul Centrului Universitar Bucuresti si prin amploarea participarii tinerilor din toata tara a capatat caracter national inca de la a III-a editie. Intersectarea cu www.alpinet.org a facut posibila prezentarea Fotogeografica pe internet sub forma expozitiei online a informarii cu privire la calendarul activitatilor din cadrul evenimentului si in acelasi timp a accesului la toate materialele informative privind evenimentul.

Una dintre cele mai valoroase colaborari este reprezentata de sprijinul oferit de catre National Geographic Romania care, incepand cu 2003, a dat un nou impuls Salonului bazat pe emulatia tinerilor fotografi pasionati de domeniul stiintelor naturii si al conservarii patrimoniului natural si cultural.

Pentru mai multe detalii, inclusiv regulamentul de participare intra pe fotogeografica.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.