Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Începe Festivalul Național de Teatru Independent IV

0

FNTi – patru zile de teatru independent la ediția cu numărul IV.

Patru zile, 37 de spectacole, 3 secțiuni și 14 teatre independente din toată țara. Aceasta este propunerea Festivalului Național de Teatru Independent pentru publicul bucureștean, în perioada 3-6 noiembrie 2016.

0_0_0_banner_600_x_400_layout_general-1

Cea de-a IVa ediție a Festivalului Național de Teatru Independent (FNTi4), organizată printr-un parteneriat al teatrelor independente din București, își propune să aducă în fața publicului, la fel ca în fiecare an,  spectacole de calitate din zona independentă, subliniind necesitatea existenței și susținerii acestui fenomen teatral în România. Programul FNTi4 va reuni producții din București, Sibiu, Cluj, Oradea și Timișoara care vor putea fi urmărite atât în Godot Cafe – Teatru cât și în spațiile partenere din capitală: Point, Teatrul Luni de la Green Hours, Unteatru, Teatrul de Artă Bucureşti, În Culise (Club La Scena), Teatrul Arte dell’ Anima, Centrul Cultural pentru U.N.E.S.C.O „Nicolae Bălcescu”, Teatrul de pe Lipscani, Teatrul Coquette și Librăria Cărturești Carusel.

Selecția din acest an include 37 de producții ale teatrelor independente din București și din țară și spectacole de debut ale tinerilor absolvenți UNATC. De asemnenea, ediția a IV-a va avea și o secțiune de one man/woman show.

Dincolo de oferta variată de reprezentații artistice independente, eforturile organizatorice din acest an s-au concentrat și pe crearea unui context favorabil colaborărilor între artiștii independenți. De asemenea, această ediție a festivalului va marca lansarea unei platforme de dialog între membrii Companiilor de Teatru Independent din țară și reprezentanți ai organismelor ce administrează politicile culturale naționale.

 

,,Ne bucurăm că și în acest an putem oferi publicului din București spectacole de calitate din toată țara. FNTi este o celebrare a teatrului independent românesc. S-a născut și a crescut, fără îndoială, din dorința noastră, a tuturor teatrelor independente implicate direct în acest demers, de a mulțumi astfel fiecărui spectator pentru sprijinul pe care îl acordă scenei alternative.’’ – George Remeș, Directorul Festivalului Național de Teatru Independent

Programul complet al festivalului și informații despre spectacole si bilete pe www.fnti.ro. și pe pagina de facebook a festivalului.

 flyer-program-fnti

Sponsori: Hotel Ramada

Parteneri Media: Radio România Cultural, Radio Guerrilla, Yorick.ro, IQads, Orașul Meu, LiterNet.ro, Bucharest City App, Orașul Vechi, The Institute, Observatorul Cultural, Zeppelin Magazine, Plic. O revistă, IleanaAndrei.ro, Revista Psychologies, judyflorescu.com, Gala Societății Civile, Raftul cu Idei, amdoar18ani.ro, teatral.ro, rezervările.ro

FNTi4 | www.fnti.ro | office@fnti.ro | 0736 414 244

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.