Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Începe a treia ediție a academiei de cursuri gratuite. #ScoalaFlanco

0

 

Începe a treia ediție a academiei de cursuri gratuite

#ScoalaFlanco

  • Anul acesta, Flanco a pregătit pasionaților de blogging patru “materii” diferite, susținute de bloggeri cu experiență
  • Loredana Groza va susține un Masterclass de excepție, la care vor fi invitați toți absolvenții și profesorii școlii
  • Peste 250 de participanți sunt așteptați la această ediție

600x600_general

București, 20 octombrie 2016 – De vineri, 21 octombrie, reîncepe #ScoalaFlanco, academia de cursuri gratuite inițiată de Flanco. Cea de-a treia ediție este dedicată tinerilor pasionați de blogging, care își doresc fie să pornească, fie să dezvolte propriul blog specializat.

“Social media nu mai este de mult un simplu mijloc de exprimare în spațiul public”, spune Andrei Cismaru, Digital Marketing Manager Flanco Retail. “Utilizat corect, a devenit un instrument care oferă voce pasiunilor tale și le poate transforma, mai departe, într-un business. Și cum încercăm mereu să îmbinăm utilul cu plăcutul, suntem primii atrași de aceste cursuri. Știm că drumul de la pasiune la business nu este unul ușor, așa că ne bucurăm că #ScoalaFlanco, un proiect de tradiție pentru noi, este o punte de legătură între cei aflați la început de drum și personalitățile din online pe care le admiră, de la care pot “fura” inspirație și sfaturi valoroase.”

 

“Orarul” celei de-a treia ediții de #ScoalaFlanco cuprinde patru cursuri aplicate, centrate pe patru specializări tot mai apreciate de cititori: bloggingul de tehnologie, de parenting, de travel și de design. Cursurile de patru ore au loc în spațiul de relaxare din magazinul Flanco Băneasa (lângă Mobexpert, la parter), transformat într-una dintre cele mai tehnologizate “săli de curs”, și vor fi presărate cu exerciții practice, teme pentru acasă și premii pentru participanți.

calendar_portrait

Calendarul cursurilor include:

– 21 octombrie – #tehnologiepesteasteptari, cu Victor Kapra. Înscrieri încheiate;

– 28 octombrie – #parentingpesteasteptari, cu Ioana Chicet-Macoveiciuc. Înscrieri pe printesaurbana.ro, între 14-24 octombrie;

– 4 noiembrie – #travelpesteasteptari, cu Răzvan Pascu. Înscrieri pe razvanpascu.ro, între 21-31 octombrie;

– 10 noiembrie – #designpesteasteptari, cu Adela Pârvu. Înscrieri pe adelaparvu.com, între 28 octombrie-6 noiembrie;

– 11 noiembrie – #contentpesteasteptari, Masterclass cu Loredana și impresarul său, Alex Tomulescu, moderat de Cristina Bazavan. Înscrieri pe loredana.live, între 31 octombrie-7 noiembrie, locuri limitate.

Participarea la #ScoalaFlanco este gratuită. Doritorii trebuie să se înscrie pe blogurile profesorilor, în perioada menționată, și să îi convingă că își doresc să participe. Dintre solicitanți, aceștia vor selecta câte 40 de cursanți, pentru fiecare întâlnire.

“Pentru că vrem să le mulțumim tuturor profesorilor și absolvenților de #ScoalaFlanco, celor care au acceptat provocarea unui proiect aflat abia la început, în această ediție le-am pregătit o surpriză – un Masterclass cu totul special, în care Loredana va povesti în premieră despre un produs cu un #contentpesteasteptari, pe care se pregătește să îl lanseze”, spune Andrei Cismaru.

Evenimentul este o premieră absolută și în cariera Loredanei, fiind primul Masterclass pe care artista îl susține în peste 30 de ani de activitate. Masterclass-ul va prezenta – ca o punte peste ani – resursele de comunicare în industria muzicală din anii de început ai artistei, față în față cu prezentul, și va fi un pretext pentru o lansare cu totul neobișnuită și #pesteasteptari.

La Masterclass, care va avea loc într-una dintre sălile de cinema din Grand Cinema & More, Băneasa Shopping City, Flanco va invita toți absolvenții școlii, dar va pune la dispoziție locuri și pentru noi participanți. Samsung va fi partenerul Flanco în cadrul acestui eveniment.

Mai multe informații sunt disponibile pe https://www.flanco.ro/scoala-flanco-mereu-peste-asteptari și pe blogurile participante.

Despre Flanco:

Flanco este cel mai eficient retailer autohton de produse IT&C, electronice și electrocasnice. Cu un număr de peste 1400 de angajați, compania deţine o rețea de 117 magazine, aflate în cele mai importante zone comerciale din 71 de orașe. Pentru mai multe informații, vă rugăm accesați www.flanco.ro sau paginile de Facebook şi de Twitter.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.