Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

IN TRANSYLVANIA, un festival în inima Ţării Făgăraşului

0

IN TRANSYLVANIA – MORE THAN A MUSIC FESTIVAL!

Între 10 si 13 Iulie 2014, distractia se muta la festivalul IN TRANSYLVANIA, în judetul Brasov, zona turistica Sâmbata – Dragus din Tara Fagarasului. Cu un mix bun de muzica, teatru, activitati de aventura si competitii sportive, IN TRANSYLVANIA, primul fe stival din România organizat pe o pârtie de schi, se prezinta înca de la prima editie ca un eveniment de top în rândul festivalurilor din tara.

posterINTRANSYLVANIA

În cele 4 zile de festival urca pe scena trupe straine precum Kiril Djaikovski ft. TK Wonder (Macedonia), Dubio za Kolektiv (Bosnia), Alternosfera si Zdob si Zdub (Republica Moldova), Operenzia (Ungaria), Iva Nova (Rusia), Nico de Transilvania (Anglia) dar si românesti: Suie Paparude, Subcarpati, Luna Amara, Domino, Jak DC, Touluse Lautrec si multi altii urmând sa f ie anuntati în lunile ce urmeaza.

Localizat pe o pârtie de schi la poalele muntilor Fagaras, la o altitudine de 690 m si înconjurat de padure, festivalul ofera o perpectiva spectaculoasa asupra Tarii Fagarasului cu toate atractiile turistice din zona, iarpe timp de seara acesta devine un adevarat spectacol vizual.  Pe o raza de aproximativ 20 de km se gasesc numeroase obiective si atractii turistice: Cetatea Fagarasului, Manastirea Sâmbata, Herghelia Sâmbata, Cabana Sâmbata, Strandul Victoria, Transfagarasanul, Bâlea Lac dar si satele din comunitatea Tarii Fagaraslui, pastravarii si o multitudine de trasee turistice. Astfel, festivalul IN TRANSYLVANIA isi propune sa contribuie din plin la dezvoltarea turistica a zonei  si sa promoveze cultura si datinile Tarii Fagarasului.

Aflata la o distanta de 3 ore și jumatate de Bucuresti, o ora de Sibiu si o ora de Brasov, amplasarea festivalului ofera peste 2000 de locuri de cazare pe o raza de 3 km. Celor care prefera sa stea la cort le -am pregatit un camping în mijlocul unei poieni chiar lânga zona de festival.

Pe langa muzica, teatru si alte activitati menite sa faca  atmosfera una de neuitat, IN TRANSYLVANIA si Clubul Sportiv Smart Atletic organizeaza Maratonul Transilvaniei, o competitie sportiva cu 2 probe independente: MTB Cross-country si Trail Running. Fiecare întrecere are 2 trasee pe grade de dificultate mediu si avansat. Accesul în zona festivalului se face pe baza abonamentului sau biletului de o zi disponibile în reteaua de bilete myticket. Pretul unuiabonament este de 70 de lei, iar biletele de o zi variaza înte 10  si 35 de lei.

Partenerii acestui proiect sunt: Centr-ul Regional de Dezvoltare Durabila si Promovare a Turismului Antropic si Natural Tara Fagarasului, Fundatia Comunitara Tara Fagaratului, Primaria Dragus, Smart Atletic, Asociatia Culturala Turn, Compania de teatru D’AYA, 360 Revolution, Heineken Romania, Omnimind, Pensiunea Casa Zmeilor. Partenerul media oficial este Kiss FM.

Mai multe informatii gasiti pe www.intransylvania.ro

http://www.facebook.com/intransylvania

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.