Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

În medie, la fiecare 5 minute jumătate, o familie eeeste…..

0

Număr record de 94.618 familii!

 

Habitat for Humanity a ajutat un număr record de 94.618 familii în 2012

În medie, la fiecare cinci minute jumătate, o familie este ajutată prin intermediul programelor de construcţii de la Habitat.  

ATLANTA, SUA (Dec. 5, 2012) — Habitat for Humanity a ajutat un număr record de 94.618 familii prin construcţia de case noi, proiecte de reabilitare şi reparaţii, implementate în anul fiscal 2012 (1 iulie 2011 – 30 iunie 2012), cu peste 13.000 de familii mai mult decât în anul anterior. Acest lucru echivalează cu îmbunătăţirea condiţiilor de viaţă pentru o familie, la fiecare cinci minute jumătate, în medie, în una din cele aproape 80 de ţări din lume, unde îşi desfaşoară activitatea Habitat for Humanity.

Pe lângă eforturile de construcţie de locuinţe, organizaţia a mai ajutat încă 3.321 de familii în ceea ce priveşte drepturile de proprietate pe casă sau teren şi a oferit asistenţă tehnică, inclusiv cursuri în domeniul financiar, taininguri şi sfaturi în domeniul construcţiilor pentru 119.068 persoane.

“Mă bucur că şi în această perioadă economică dificilă, Habitat for Humanity ajută mai multe familii şi comunităţi din întreaga lume”, a declarat Jonathan Reckford, CEO, Habitat for Humanity International. “Suntem foarte recunoscători pentru contribuţiile venite din partea numeroşilor donatori, parteneri, voluntari şi susţinători, al căror sprijin consistent a făcut posibil pentru Habitat să construiască locuinţe şi să ofere speranţă.”

În 2012, Habitat for Humanity a depăşit şi obiectivul de 600.000 de case construite, crescând numărul persoanelor care au beneficiat de condiţii mai bune de locuire la 3 milioane, de la înfiinţarea organizaţiei în 1976. În anul 2000, Habitat for Humanity a sărbătorit finalizarea celei de-a 100.000 case şi în2011 aatins obiectivul de 500.000 de case.

O copie a raportului anual aferent anului fiscal 2012 al Habitat for Humanity International, “Why We Build,” este acum disponibil online la www.habitat.org/support/report. Documentul pune la dispoziţie o scurtă prezentare a activităţii Habitat în lume.

Despre Habitat for Humanity International

Habitat for Humanity International este o organizaţie creştină, non-profit, care reuneşte oameni de toate rasele, naţionalităţile şi religiile pentru a construi case, comunităţi şi speranţă. Din 1976, Habitat a ajutat peste 600.000 de familii construind şi reabilitând case; susţinând politici corecte de locuire; şi oferind cursuri de formare şi acces la resurse pentru a ajuta familiile să îşi îmbunătăţească condiţiile de locuire. Aproximativ 17.000 dintre aceste familii se află în Europa şi Asia Centrală, unde Habitat este activă din anii 1990. Pentru informaţii suplimentare, donaţii sau oportunităţi de voluntariat, vă rugăm să vizitaţi www.habitateurope.org.

Despre Habitat for Humanity Romania

Habitat for Humanity România a ajutat, până în acest moment, peste 3.300 de familii, prin intermediul celor 7 filiale active ale sale din judeţele: Bihor, Cluj, Bacău, Dolj, Argeş, Prahova şi Suceava.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.