Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

igloo #195 se răsfoiește de acasă și se alătură cauzei #scutpentruspitale

0

igloo: Așadar, în circumstanțele actuale am decis ca următoarea ediție a revistei igloo, nr. 195, de aprilie-mai, să fie disponibilă și în format digital pe site-ul nostru, integral și gratuit, ca voi toți să o puteți răsfoi din confortul propriilor case. După 18 ani de experiență, știm cât este de important ca informația pe care o oferim să ajungă la voi în timp util.

Totodată însă, pentru cei care doresc să ne susțină în această perioadă, revista în format tipărit va putea fi achiziționată în continuare de pe www.igloo.ro, iar 20% din prețul revistei îl vom dona Asociației Zi de Bine pentru cauza #scutpentruspitale, prin care se strâng fonduri pentru dotarea spitalelor din România care, în situația de față, se află în prima linie de apărare.

Se spune că donațiile în această perioadă fac bine sistemului imunitar!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.