Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Harta online a donațiilor spre spitale: spitale.quickdata.ro

0

Aici harta online a donațiilor spre spitale, spitale.quickdata.ro

Despre proiect: aici.

Harta donațiilor către spitale: Platforma care centralizează donațiile făcute de persoane fizice, ONG-uri și companii către spitale. Foarte mulți oameni buni ajută în perioada asta spitalele pentru a fi mai bine pregătite pentru lupta împotriva epidemiei COVID-19. Încercăm să ne organizăm pentru a ajuta cât mai bine, împreună.

Dacă ai un ONG sau o companie sau știi pe cineva care a donat materiale în această perioadă scrie-ne la diana@magicamp.ro sau completează formularul aici.

Proiectul este demarat de Asociația Magic și Quickdata
Pentru idei și probleme tehnice trimite un mail la cosmin@quickdata.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.