Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Hai la Gala Premiilor Participării Publice, pe 17 aprilie 2019

0

Te aşteptăm cu plăcere pe 17 aprilie la Gala Premiilor Participării Publice, care îi aduce pe scenă pe oamenii, grupurile civice şi organizaţiile care ne arată în câte feluri implicarea civică are puterea de a modela decizii ale statului, care schimbă în bine lumea din jur. Anul acesta vor urca pe scenă şi oameni din administraţia publică, care ne arată că, chiar dacă pare că suntem pe baricade diferite, de multe ori reușim să comunicăm bine.

Ediţia Galei de anul acesta este specială pentru noi, echipa CeRe. Sărbătorim 10 ani de când premiem poveşti civice şi campanii de advocacy care inspiră un număr din ce în ce mai mare de oameni să aibă încredere în puterea cetăţenilor de a modela percepţii şi societatea în care trăim. Fiecare Gală ne arată că există oameni, organizații și instituții al căror succes ne face nouă viața mai bună, în fiecare zi. 10 ediții ale galei ne fac să ne întrebăm cum ar arăta societatea fără eforturile celor care au urcat pe scenă în fiecare an. Să le mulțumim la Gală este unul dintre lucrurile pe care fiecare dintre noi le poate face.

Așadar, te aşteptăm să-i aplaudăm împreună pe oamenii care au puterea, perseverenţa şi curajul de a nu se lăsa intimidaţi atunci când vor decizii publice drepte pentru cetăţeni şi comunităţi.
Gala Premiilor Participării Publice va avea loc pe 17 aprilie, la Sala Rapsodia (Str. Lipscani nr. 53), începând cu ora 18.30.
Te rugăm să ne confirmi participarea la eveniment până pe 11 aprilie aici
Urmăreşte noutăţi despre eveniment aici

Gala Premiilor Participării Publice este evenimentul organizat anual de CeRe: Centrul de Resurse pentru participare publică. Gala este scena pe care anual îi premiem pe cetățenii curajoși, care se încăpățânează să stea pe capul administrației până rezolvă lucrurile care nu merg bine în jur. Este scena pe care o oferim și instituțiilor atunci când demonstrează implicarea cetăţenilor în procesul decizional.

CeRe: Centrul de Resurse pentru participare publică este o organizaţie neguvernamentală înfiinţată în 2006 din convingerea că deciziile publice trebuie luate participativ. Adică, primarul, ministrul, directorul de școală – sau oricine are putere de decizie – trebuie să-i asculte pe oameni atunci când ia o decizie.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.