Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Groupama asigură delegația României la Festivalul Olimpic al Tineretului European

1

Groupama Asigurări, de 5 ani asigurătorul oficial al COSR și al echipelor olimpice, îi însoțește pe cei 51 de membri ai delegației României, participanți la Festivalul Olimpic al Tineretului European (FOTE) de iarnă 2017, care se desfășoară în perioada 12-17 februarie la Erzurum, în Turcia.

Delegatia Romaniei la ceremonia de deschdiere FOTE de iarna 2017

Pentru deplasarea delegației României la FOTE, Groupama asigură, pe lângă riscurile incluse în mod tradițional în polițele de asigurare de viață și călătorie, și riscuri provocate de acte de terorism, valoarea totală a poliței depășind 45.000 lei. Riscurile acoperite sunt cheltuielile medicale din orice cauză, tratamentul dentar, deces, invaliditate, spitalizare, fracturi, arsuri, răspunderea civilă sau asigurarea documentelor.

“Suntem din nou bucuroși să fim alături de sportivii noștri care participă în această perioadă la Festivalul Olimpic al Tineterului European, oferindu-le, ca de fiecare dată, continuitate și întreaga noastră susținere în atingerea performanței la nivel înalt. Parteneriatul pe care l-am construit împreună în ultimii 5 ani devine cu fiecare nouă provocare mai solid și suntem din nou mândri că sportivii noștri pot face peformanță fără presiunea grijilor“, spune Georgiana Miron, Director Marketing și Comunicare, Groupama Asigurări.

“Pentru COSR protecția tuturor sportivilor și a membrilor staff-ului este extrem de importantă, asigurarea acestora împotriva oricărui risc fiind esențială pentru a-și putea concentra eforturile pe activitatea competițională. Ne bucurăm că, prin parteneriatul cu Groupama Asigurări, putem să oferim sportivilor noștri toate condițiile pentru ca aceștia să poată avea performanță lipsită de griji“, adaugă Mihai Covaliu, Președinte al Comitetului Olimpic și Sportiv Român.

Pe parcursul celor cinci zile de competiții din cadrul ediției din acest an, cei 29 de sportivi români vor concura la discipline precum schi alpin, curling, patinaj artistic, hochei pe gheață, short track, patinaj viteză, schi sărituri și snowboarding.

Groupama este asigurătorul oficial al Comitetului Olimpic și Sportiv Român din 2012, calitate care a fost reînnoită în iarna anului 2015. Pe parcursul celor 5 ani de parteneriat, Groupama s-a implicat activ în susținerea loturilor României la evenimente precum Jocurile Olimpice de Vară de la Londra în 2012, Festivalul Olimpic și Sportiv European din România în 2013, Jocurile Olimpice de Iarnă de la Soci în 2014, Jocurile Olimpice pentru Tineret desfășurate în Nanjing în 2014, Jocurile Europene de la Baku 2015 și Jocurile Olimpice de la Rio de anul trecut. Mai mult, Groupama Asigurări va susține lotul României și la ediția de vară a FOTE 2017, precum și la Jocurile Olimpice de Iarnă 2018 și Jocurile Olimpice pentru Tineret din vara anului următor.

Despre Groupama Asigurări

Groupama Asigurări este unul dintre liderii pieţei de asigurări din România, recunoscut pentru calitatea serviciilor şi soluţiile flexibile de asigurare oferite celor peste 1 milion de clienţi individuali şi peste 67.000 de companii. Parte a unui grup internaţional de asigurări şi servicii financiare, cu 34.000 de angajaţi deservind peste 13 milioane de clienţi la nivel global, Groupama Asigurări îşi orientează strategia de dezvoltare în jurul celui mai important partener al său, clientul, pentru care dezvoltă produse şi servicii simple şi flexibile, adaptabile nevoilor acestuia, care să îi asigure continuitatea planurilor atunci când evenimente neprevăzute apar.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Un comentariu

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.