Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Greenpeace România a invitat cei mai bine cotați candidați la funcția de președinte al României la un dialog despre măsurile concrete pe care aceștia le propun pentru protejarea mediului

0

Greenpeace România a invitat cei mai bine cotați candidați la funcția de președinte al României la un dialog despre măsurile concrete pe care aceștia le propun pentru protejarea mediului și pentru combaterea crizei climatice în care ne aflăm.

Au fost transmise invitații către Klaus Iohannis, Viorica Dăncilă, Mircea Diaconu și Dan Barna, al carui interviu poate fi urmarit aici:

 
Mâine vom anunța cum a răspuns invitației noastre la dialog și domul Iohannis și vom publica un ultim material sub sloganul #naturanupoatevotatupoti
Disclaimer: Greenpeace nu face politică și nici recomandări de vot. Ne pasă de mediu și ne interesează opinia principalilor candidați la presedinție cu privire la acest domeniu. Cerem ca subiectele de mediu, precum criza climatică, să fie pe agenda politicienilor din România.

Pentru a-şi păstra independenţa, Greenpeace nu acceptă donaţii de la guverne, partide politice sau companii, ci se bazează mai ales pe contribuţii de la persoane fizice.

Mai multe detalii despre motivația de a realiza aceste interviuri, aicihttps://www.greenpeace.org/romania/articol/2194/greenpeace-invita-principalii-candidati-la-alegerile-prezidentiale-la-un-dialog-despre-problemele-de-mediu-din-romania/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.