Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Green-up your wardrobe cu Remix

0

Pe 22 Aprilie este Ziua Pământului, o zi specială pentru întreaga omenire. Sărbătoriți acest moment prin acțiuni și alegeri conștiente, care îmbunătățesc lumea în care trăim. Poate părea o provocare, dar fiecare mic efort ajută la protejarea mediului înconjurător.

Atunci când vine vorba de fashion, Remixshop.com este o astfel de alegere conștientă. Remix este unul dintre cei mai mari retaileri online din Europa care încurajează moda sustenabilă și economia circulară. Echipa Remix vă oferă câteva idei sustenabile prin care puteți contribui la protejarea planetei:

1. Trendurile internaționale pun accent mai mult ca oricând pe sustenabilitate în fashion, așadar orientați-vă către green fashion și… Green-up your wardrobe!

2. Reciclați hainele vechi pe care nu le mai purtați.

3. Donați, oferiți cadou sau vindeți hainele noi pe care nu le purtați. Puteți opta pentru serviciul “Vindeți la Remix” prin care prelungiți viața articolelor vestimentare de calitate și descurajați supraproducția în industria modei.

4. Cumărați haine de calitate, care rezistă în timp și pe care le puteți purta de la un sezon la altul.

5. Alegeți produse vestimentare realizate din materiale eco-friendly

6. Cumpărați produse din colecții outlet. Pe Remixshop.com găsiți mii de produse din colecțiile outlet ale brandurilor de top, la prețuri atractive.

7. Reuse, Reduce, Remix!

Puteți îmbrăcați la modă, cu haine de calitate, de la branduri celebre, fără să afectați mediul înconjurător și cel mai simplă metodă prin care puteți face acest lucru este prin descurajarea supraproducției în fashion.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.