Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Green Bee te îndeamnă să “Fii eroul Planetei!”

0

“Fii eroul Planetei!” este noul concurs din cadrul proiectului Green Bee. Copiii trebuie sa-i trimita capitanului navei Green Bee, Raxo, o compunere in care sa explice cum pot ei salva Pamantul pe trotineta.

Compunerile copiilor pot fi trimise pana pe data de 5 august 2013, iar pe data de 6 august cea mai interesanta compunere va fi premiata cu o trotineta Oxelo.

Nava Green Bee, cel mai amplu proiect de educatie ecologica, din Romania, a fost initiat anul trecut de Asociatia Green Revolution, impreuna cu Dorna si Mega Image, a reusit sa aduca, in 2012, la bordul sau, peste 11.000 de copii si a fost catalogat drept un proiect unic in Europa de catre Xavier Piesvaux, director general Mega Image.

Proiectul se bazeaza pe tehnica invatarii prin joc si le ofera copiilor, cu varste cuprinse intre 6 si 14 ani, posibilitatea de a dobandi cunostinte eco si de a-si dezvolta deprinderi prietenoase cu mediul, intr-o maniera atractiva si interesanta pentru ei.

Concurs Green Bee

Despre autor

avatar

In cinci ani de existenta, Asociatia Green Revolution a demonstrat ca imaginatia, energia si entuziasmul unei echipe tinere au avut capacitatea de a dezvolta proiecte locale si nationale de impact, cu rezultate vizibile, cuantificabile. Green Revolution sustine reducerea poluarii in marile orase, a impactului pe care activitatile umane il au asupra mediului, cat si cresterea calitatii vietii locuitorilor in marile aglomerari urbane. Cea mai mare parte din viata o petrecem in orase, iar “sanatatea” oraselor este si sanatatea noastra. Credem ca reconstruirea unui oras pe principii verzi reprezinta o prioritate, atat pentru cetateni, cat si pentru autoritati. Ecologia inseamna evolutie, inseamna o viata mai sanatoasa si mai fericita pentru noi si urmasii nostri.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.