Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ghid de comunicare in vreme de Coronavirus pentru afacerile mici

0

Din cauza Coronavirus si a indemnului #StatiAcasa – care nu cred ca putea fi repetat de mai multe ori pana acum – multe din afacerile mici din Romania se afla intr-un mare risc. De exemplu, in data de 17 Martie, a fost ordonata inchiderea restaurantelor, barurilor, pub-urilor – ceea ce va ii va pune pe multi in mare dificultate, daca nu gasesc moduri creative de a supravietui.


Antreprenor sau nu, mic sau mare, in astfel de vremuri incerte, comunicarea transparenta si clara catre clienti poate fi vitala. In lipsa resurselor si accesului la departamente de comunicare, consultanti sau bugetelor, e usor pentru orice antreprenor mic sa se piarda in toata acesta nebunie. E in schimb timpul pentru inovatie, pentru cerut ajutor si pentru sustinere.

Am creat acest ghid de igiena in comunicare pentru afacerile mici in vreme de Coronavirus, complet gratuit si accesibil tuturor, pentru a avea o structura, o incurajare si cateva idei de cum sa treaca peste aceasta perioada.
Poti downloada ghidul in format PDF de la link-ul urmator – nu e nevoie de inregistrare:
—–
Irina Pocovnicu este consultant si trainer de marketing digital. In experienta ei de peste 12 ani de lucru in domeniu, atat in agentii creative, de media, cat si in multinationale, si mai nou prin compania nou fondata – Digitalize, a contribuit la comunicarea a peste 40 de brand brand-uri mari din Romania si din lume, printre care se pot enumera Pepsi, Nespresso, Mercedes-Benz, Vodafone, IBM, Stella Artois, Lipton, Beck’s, IBM. Proiectele la care a colaborat au luat peste 20 de premii la diverse festivaluri si competitii de profil de pe piata locala si internationala. Irina este membra a juriului Internetics din 2017.
Irina considera ca transformarea digitala a comunicarii si marketingului incepe cu o actualizare a modului in care gandim si ne raportam la activitatile de marketing, precum si intoarcerea la elementul central al oricarui efort de comunicare: omul.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.