Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Germania sprijină Inspectoratul General al Poliției Române 

0

Ambasada Germaniei la București, Ministerul Federal de Interne, Construcţii şi Dezvoltare Teritorială și Ministerul de Interne al Landului Baden-Württemberg sprijină Poliția Română cu 5000 de măști chirurgicale, precum și Direcția de Combatere a Criminalității Organizate cu numeroase echipamente IT specifice domeniului prevenției (printre care laptopuri, computere, camere video, camere GoPro, imprimante multifuncționale, videoproiectoare, echipament pentru conferințe, camere endoscopice). 

Cu prilejul înmânării echipamentelor, miercuri, 6 mai 2020, ambasadorul Meier-Klodt a declarat: ”Poliția Română este partenerul nostru esenţial în ceea ce priveşte prevenția polițienească în domeniul criminalității la nivel european – un partener care realizează o muncă excepțională! De aceea mă bucur în mod deosebit că, tocmai în aceste zile, putem sprijini în mod practic această cooperare îndelungată, bazată pe încredere.” 

Sponsorizarea se ridică în total la peste 25.000 de euro. În afară de aceasta, sunt preconizate alte acţiuni de sprijin. 

Echipamentele vor sprijini Poliția Română în combaterea criminalității organizate, în special a traficului de persoane, a criminalităţii legate de droguri precum și a criminalității informatice. 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.