Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Garanţia succesului – ai un loc de muncă în trei luni, sau îţi primeşti banii înapoi

0

„Dacă nu eşti la muncă în trei luni de la completarea dosarului, îţi primeşti banii înapoi!”. Oferta vine din partea companiei Banca de Joburi, care garantează astfel succesul tuturor celor care îşi doresc un loc de muncă în străinătate. Aplicanţii pot accesa jobul mult-visat repede şi 100% sigur, sau agenţia de recrutare şi plasare a forţei de muncă le returnează banii plătiţi la înscriere şi continuă să lucreze gratuit pentru ei.

Banca de Joburi_Garantia succesului

Campaniile de genul “Satisfacţie totală, sau banii înapoi” trec de pe rafturile magazinelor la… locurile de muncă! Agenţia de recrutare şi plasare a forţei de muncă Banca de Joburi din Braşov a avut curajul să lanseze o astfel de ofertă, unică şi în premieră pe piaţa din România.

Astfel, compania le garantează aplicanţilor că, pe majoritatea programelor, dacă în termen de trei luni de zile de la completarea dosarului de înscriere nu le mediază plasamentul la un loc de muncă, le returnează banii plătiţi pe tariful de înscriere şi continuă să le caute un job fără a le mai cere vreun ban. Oferta vine în condiţiile în care durata contractuală standard a unui astfel de serviciu este de un an de zile.

Prin aceasta campanie Banca de Joburi vrea să demonstreze că rămâne una dintre cele mai eficiente agenţii de recrutare şi plasare a forţei de muncă de pe piaţă, precum şi să-şi fidelizeze candidaţii şi să le dovedească celor reticenţi că există pe piaţă companii care îşi fac treaba, chiar foarte bine.

Oferta vine ca urmare a experienţei acumulate în 14 ani de existenţă pe piaţă, timp în care Banca de Joburi a plasat cu succes peste 10 mii de candidaţi, pe posturi din domenii dintre cele mai diverse şi pe toate nivelurile de experienţă, de la începători până la profesionişti: medical, industrial, vânzări, depozite, transport, HoReCa, babysitting, îngrijire bătrâni, bucătărie, măcelărie, job-uri domestice şi multe altele. Partenerii agenţiei oferă locuri de muncă atât în România, cât şi în cele mai cunoscute ţări din lume: Marea Britanie, Franţa, Italia, Germania, Grecia, Cipru, Olanda, Belgia, Qatar sau UAE.

Denumită „Garanţia succesului”, campania s-a dovedit deja un succes atât de răsunator în rândul candidaţilor încât Banca de Joburi a decis adoptarea sa în mod permanent ca parte a portofoliului său de servicii. Este un pas mare pentru agenţiile de recrutare şi plasare a forţei de muncă, deoarece pentru prima dată în istorie, candidaţilor li se garantează siguranţa, de trei ori:
• Prin rapiditatea medierii unui loc de muncă.
• Prin returnarea integrală a tarifului plătit în cazul expirării termenului prevăzut.
• Prin faptul că va continua să lucreze pentru ei, fără să le perceapă un alt tarif, până la găsirea locului de muncă potrivit.

Pentru mai multe detalii despre Banca de Joburi precum şi despre promoţiile în curs accesaţi www.bancadejoburi.ro şi www.facebook.com/bancadejoburi.

Banca de Joburi este o agenţie de ocupare a forţei de muncă în străinătate, cu sediul central în oraşul Braşov, România şi cu o vechime de 14 ani, care dispune de o paletă largă de oferte de muncă. Pe lângă medierea de locuri de muncă în străinătate, compania noastră oferă consiliere, orientare in carieră, pregătirea tuturor formelor legale şi monitorizarea candidaţilor pe întreaga durată a contractelor, oferind un serviciu de asistenţă continuă. Fiind una din cele mai active şi longevive agenţii de recrutare şi ocupare a forţei de muncă din România, Banca de Joburi este dedicată creării constante a noi oportunitaţi legale de angajare în străinătate. În luna Septembrie 2013 Banca de Joburi a lansat cu succes prima reţea de franciză din domeniul recrutării şi plasării forţei de muncă în străinătate cu capital 100% românesc, pentru ca oricine să beneficieze de serviciile Banca de Joburi şi în oraşul său.

CONTACT
Banca de Joburi
Adresa: B-dul Zizinului, nr. 38 – 36, parter, Braşov, ROMÂNIA
Telefon fix: 0040 (0) 268 – 311 547/ (0) 368 412 996
E-mail: info@bancadejoburi.ro
Website: www.bancadejoburi.ro
Facebook: www.facebook.com/bancadejoburi
Twitter: https://twitter.com/BancaDeJoburi
Google+: https://plus.google.com/b/115496019576157945102/115496019576157945102/posts

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.