Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

GameLab Summer School, organizată de Electronic Arts România și Codette – tabără de vară pentru copii ce are ca scop învățarea construirii de aplicații mobile

0

GameLab Summer School, organizată de Electronic Arts România și Codette, este o tabără de vară pentru copii ce are ca scop învățarea construirii de aplicații mobile. Îndrumați de trainerii Codette, ei vor parcurge în cele 13 zile de curs toate etapele dezvoltării unei aplicații Android: concept, design, cod și testare – cu care se pot juca mai apoi pe propriul telefon mobil.

Anul acesta programul se desfășoară în perioada 19 august – 4 septembrie între orele 10:00 și 15:00 (exceptând weekend-urile) la sediul Electronic Arts Romania – lângă mall-ul Afi Palace, în AFI Park 2. Sunt disponibile 20 de locuri pentru copii cu vârsta între 10-12 ani. Înscrierea se face la [1] până pe 12 august.

În articolul de pe blog-ul Codette se regăsesc mai multe detalii despre ce se întâmplă în cadrul evenimentului, ce s-a întâmplat în edițiile trecute – și cel mai important, cum pot fii înscriși copiii la cea mai faină experiență a verii.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.