Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Gala Premiilor Pentru Un Mediu Curat dă startul celei de-a 10-a ediții

0

Gala Premiilor pentru un Mediu Curat” a ajuns la a zecea editie. In cele noua editii de pana acum au fost inscrise 481 de proiecte realizate de diverse organizatii din Romania, care reprezinta tot atatea exemple demne de urmat. Castigatoare a Premiului pentru Institutii Publice in editia 2017 fost Garda ecologica Baia Mare, cu proiectul „Baia Mare Curata!”. In numele echipei castigatoare, Silvia Pop ne-a declarat:

Acest premiu reprezintă o distincție foarte importantă pentru comunitatea noastră băimăreană. Este rezultatul eforturilor comune, depuse de către Autoritatea Locală și Garda Ecologică de pe lângă Primăria Municipiului Baia Mare. Locul I ne onorează, ne responsabilizează astfel încât vom continua să muncim pentru un oraș verde, deoarece comunitatea noastră merită să rămână conform țintei noastre, Baia Mare curată!”

In acest an, data de 25 septembrie marchează lansarea sesiunii de înscrieri pentru cea de-a X-a ediție a competitiei „Gala Premiilor Pentru Un Mediu Curat”, devenit deja un brand ECOTIC. Instituțiile de învățământ, companiile, ONG-urile și instituțiile publice sunt invitate să își înscrie proiectele dedicate mediului direct pe website-ul competiției, www.premiilepentrumediucurat.ro

Gala Premiilor Pentru Un Mediu Curat” este un concurs al Asociației ECOTIC, organizat la nivel național și dedicat inițiativelor de protecție a mediului și conservare a resurselor planetei. Concursul are patru categorii, fiind invitate să se înscrie companii, instituții de învățământ, instituții publice și ONG-uri care au dezvoltat, începând cu luna octombrie 2017, proiecte dedicate mediului. Condiția esențială este ca aceste proiecte să fie într-un stadiu suficient de avansat pentru a prezenta rezultate relevante, chiar și intermediare.

În data de 25 septembrie se dă startul înscrierilor în concurs. Înscrierile se pot realiza pe www.premiilepentrumediucurat.ro prin accesarea formularului online de înscriere, disponibil la adresa https://www.premiilepentrumediucurat.ro/inregistreaza-proiect/.

Invitam organizatiile care deruleza proiecte dedicate protectiei mediului si utilizarii eficiente a resurselor, precum si programelor de CSR, sa le inscrie in editia aniversara a Galei Premiilor pentru un Mediu Curat. Avem convingerea ca prin promovarea bunelor practici la nivelul comunitatilor locale contribuim, impreuna cu partenerii nostri, la dezvoltarea unei atitudini responsabile fata de valorile mediului in care traim”, declara Valentin Negoita, Presedinte ECOTIC.

Data limită de înscriere a proiectelor este 20 noiembrie 2018, acestea urmând a fi evaluate de un juriu de specialitate. Votul final îl va avea însă publicul prin intermediul paginii de Facebook Organizația ECOTIC.

Câștigătorii vor fi anunțați pe 5 decembrie pe website-ul ECOTIC, premiile urmând a fi acordate în cadrul celei de-a zecea ediții a Galei Premiilor Pentru Un Mediu Curat.

Concursul este organizat cu sprijinul Ministerului Mediului, Interbrands, Heineken, InfoCons, Hotnews, RFI Romania, Cărturești, Oameni si Companii, Romania Pozitiva, Image Factory, Ateliere fara Frontiere, CCIFER, si Junior Achievement Romania.

Pentru mai multe detalii, www.premiilepentrumediucurat.ro

Despre ECOTIC:

ECOTIC este prima organizație a producătorilor și importatorilor de echipamente electrice și electronice (EEE) din România, fondată în anul 2006, care pune la dispoziție gratuit recipienți pentru colectarea separată a deșeurilor de echipamente electronice de mici dimensiuni și baterii, precum și preluarea gratuită a echipamentelor voluminoase de la sediul firmei sau de la domiciliu. Pentru mai multe detalii transmiteti un e-mail la logistica@ecotic.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.