Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Gala Business Women Forum Romania

0

Sarbatorim inceperea anului 2016 in Gala BWFR

Business Women Forum Romania organizeaza un eveniment special pe 14 ianuarie – BWFR Premium Gala, in Willbrook Platinum Center, pentru a sarbatori inceputul lui 2016 intr-o seara ce va include: networking, trenduri pentru 2016, degustare de vinuri, entertainment show & surprize. Ramanem uniti pentru o cauza speciala: sprijinul acordat femeilor din Romania care infrunta cancerul mamar. HOSPICE Casa Sperantei ofera gratuit servicii complete de ingrijire paliativa pentru persoanele care sufera de boli incurabile si pentru familiile acestora.
12487199_539541306210697_5666983430593898722_o
Gala BWFR va gazdui de asemenea un fashion show in care vor fi prezentate cee mai noi trenduri pentru 2016. Femei de afaceri membre BWFR vor fi cele ce vor prezenta modelele designerilor BWFR: Couture de Marie, The Wardrobe and Le Reve du Michou.
Irina Maria Ionescu , soprana a Operei Nationale din Bucuresti ne va incanta cu un moment de muzica clasica. Adrian Tanase, Vocea Romaniei, va sustine un recital live in cadrul evenimentului.

Stand Up comedy show – Crina & Co in a sexy show – Crina Zvoboda spectacol ventriloc.
Crama Averesti va asigura vinul ce insoteste un silent auction dedicata in totalitate unei cauze speciale: sprijinul acordat femeilor din Romania care infrunta cancerul mamar.
Cobzability, un proiect inspirit din folclorul românesc autentic, va sustine un live act la Gala BWFR.

BWFR (www.bwfr.org) este o organizatie non-profit creata de femei, operata de femei si dedicata dezvoltarii femeilor, sprijinului femeilor si networking în arena de afaceri.
Suntem dedicati sprijinirii femeilor din orice functie de conducere , femeile care sunt antreprenori, proprietari de afaceri, lideri de ONG-uri, manageri de corporatii, precum si orice femei ambitioase care doresc sa isi creasca activitatea de afaceri, sa se promoveze, sa mareasca reteaua si progresul luand inspiratie de la alte întreprinderi si femei de succes din toate tipurile de domenii.

HOSPICE Casa Speranței (www.hospice.ro), organizație non-profit înființată în 1992 la Brașov, a introdus conceptul de îngrijire paliativă în România. HOSPICE este cea mai mare fundație din țară, care oferă gratuit servicii specializate de acest tip.
unnamed
Organizația își desfășoară activitatea în Brașov și București, îngrijind copii și adulți diagnosticați cu boli incurabile. HOSPICE a dezvoltat servicii complete de îngrijire paliativă, care sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere.
HOSPICE Casa Speranței dezvoltă îngrijirea paliativă la nivel național și internațional prin informare, prin programe educaționale dedicate profesioniștilor, pacienților și comunității și prin îmbunătățirea legislației în materie.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.