Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Fundatia Vodafone lanseaza a doua editie a programului Voluntar de Profesie

0

Fundatia Vodafone lanseaza a doua editie a programului Voluntar de Profesie, pentru cei care si-au dorit intotdeauna sa ii ajute pe cei aflati in dificultate, dar nu au gasit momentul potrivit pentru a face acest lucru.

Anul acesta 15 voluntari vor avea ocazia sa lucreze pentru o perioada de 6 luni intr-un ONG din Romania.

Sursa: aici.

Alege o organizatie non profit in domeniul sanatatii, prevenirii abandonului familial, educatiei sau organizatii care desfasoara programe pentru batrani si tineri cu dizabilitati sau cu nevoi speciale. Gandeste-te ce poti face tu pentru acestia, ia legatura cu un ONG, pregateste un proiect, iar Fundatia Vodafone iti plateste salariul si cheltuielile administrative, daca ne convingi ca esti cea mai potrivita persoana.

Perioada de inscriere in program este 31 mai – 14 iunie. Daca esti ales voluntar de profesie vei putea pune in practica proiectul tau la organizatia pe care ai ales-o in perioada septembrie 2011 – februarie 2012.

 • Click aici pentru calendarul programului.
  Perioada Descriere activitate
  31 mai-14 iunie Perioada de inscriere
  15-22 iunie Evaluarea candidatilor
  22 iunie Anuntarea listei semifinalistilor
  23 iunie – 12 iulie Etapa de selectie – interviuri
  12 iulie Anuntarea celor 15 castigatori
  13 iulie – 31 august Incheierea contractelor de munca
  31 august Sesiune de informare castigatori
  15 sept – 15 feb Desfasurarea programului

Citeste regulamentulAnul trecut, Fundatia Vodafone a ales 12 voluntari de profesie care au lucrat timp de 4 luni pentru Habitat for Habitat for Humanity, Salveaza Vieti, Special Olympics, World Vision, Fundatia Edelweiss Sibiu, SOS Satele Copiilor, Asociatia Sfantul Stelian – Centrul de zi Steluta, Fundatia Hand-Rom Curtea de Arges, Asociatia AMMA, Asociatia pentru sprijinul copiilor cu cerinte speciale-Dr. Katz si Fundatia Estuar.

Activitatea lor poate fi urmarita www.facebook.com/fundatiavodafone.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.