Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Fundația Telekom Romania se alătură campaniei Caravana Îmbrățisărilor MagiCAMP

0

Fundația Telekom Romania se alătură celei mai noi inițiative MagiCAMP, campania Caravana Îmbrățișărilor, în cadrul căreia oferă 25 de smartphone-uri în valoare de 5.000 de euro și 80 de cartele Telekom pentru copiii cu diagnostic oncologic, cu arsuri grave sau care au pierdut pe cineva drag. Campania se desfășoară în perioada 6-20 decembrie și se adresează copiilor din comunitatea MagiCAMP, dar și familiilor acestora.

Colaborarea dintre Fundația Telekom și Asociația MagiCAMP a început în anul 2015 și an de an a adus motive de bucurie copiilor cu probleme medicale grave, pentru care spitalul reprezintă a doua casă, iar medicii sunt prietenii care le aduc speranță și alături de care duc lupta cu boala.

„Cu fiecare acțiune pe care o realizează, echipa MagiCAMP scrie o poveste frumoasă, chiar și atunci când totul îmbracă forma unui ideal greu sau imposibil de realizat. Pentru că simțim la fel și credem că putem să generăm un impact pozitiv în viețile celor aflați în suferință, am ales să fim aproape de acești oameni minunați și să-i susținem în demersurile lor.

Anul acesta, am dorit ca din suma oferită de Fundația Telekom Romania să fie achiziționate smartphone-uri, pe care copiii şi familiile lor să le poată utiliza inclusiv în situațiile de criză, atunci când trebuie să apeleze serviciile de urgență”, a declarat Ionela Păunică, Director Executiv Fundația Telekom Romania și Expert PR Telekom Romania.

Pe lângă lupta cu boala, cei aproape 500 de copii care fac parte din MagiCAMP duc și o luptă nedreaptă cu lipsurile, iar fiecare cadou pe care aceştia îl primesc cu sprijinul MagiCAMP are o însemnătate aparte și marchează un moment important în copilăria lor greu încercată.

„În fiecare an ne străduim să le facem copiilor bucurii și știm că și de Crăciun ne așteaptă cu brațele deschise. Cu ajutorul Fundației Telekom, pe unii dintre ei o să-i putem anunța din timp să-și lustruiască ghetuțele, căci vor primi telefoanele pe care și le-au dorit. Mulțumim, Telekom. Ne bucurăm că ne sunteți alături în Caravana Îmbrățișărilor!”, a declarat Melania Medeleanu, fondator MagiCAMP.

Despre Fundația Telekom Romania

Fundația Telekom Romania este o organiație non-profit care susține mai multe categorii de persoane aflate în situații speciale, cauze sociale, copii diagnosticați cu boli grave, tineri talentați, și care răspunde solicitărilor umanitare provocate de calamități naturale. Fundația Telekom Romania este în mod activ implicată în identificarea oportunităților, dar și în rezolvarea situațiilor sociale dificile care apar în interiorul comunității.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.