Fundația Comunitară Alba a strâns 100 000 RON în Campania „Ajută Alba! Alba te ajută”, o campanie Anti-COVID-19

0

AJUTĂ ALBA! ALBA TE AJUTĂ!

Fundația Comunitară Alba a demarat săptămâna trecută Campania „Ajută Alba! Alba te ajută”, o campanie Anti-COVID-19 prin care au ajuns în județul Alba, până în prezent, materiale medicale de cca 100.000 lei destinate luptei cu pandemia, constând în combinezoane, măști, mănuși și alcool sanitar.

Cum putem ajuta, ÎMPREUNĂ, comunitatea?

– identificăm NEVOI locale ale unităților medicale sau ale altor autorități implicate în lupta Anti-COVID-19 și căutăm stocuri și furnizori serioși care să le onoreze;

– strângem FONDURI pentru a-i ajuta pe aceia care nu au bugete sau au bugete insuficiente pentru a se dota cu materialele și echipamentele de protecție necesare;

– strângem fonduri pentru a achiziționa VENTILATOARE PULMONARE, vitale pentru perioada următoare.

Persoanele fizice pot face donații într-unul din conturile de mai jos, de asemenea și persoanele juridice (cu mențiunea că putem încheia în prealabil contracte de sponsorizare). Conturile sunt deschise de Fundația Comunitară Alba la Banca Transilvania (SWIFT: BTRLRO22):

– cont RON: RO12BTRLRONCRT00U0000904

– cont EUR: RO78BTRLEURCRT00U0000901

– cont USD: RO91BTRLUSDCRT00U0000902

TOATE FONDURILE OBȚINUTE ASTFEL VOR FI FOLOSITE INTEGRAL ȘI TRANSPARENT ÎN LUPTA CU COVID-19 ÎN JUDEȚUL ALBA. Fundația Comunitară nu va reține NICI MĂCAR UN LEU pentru costurile administrative ale acestei campanii.

Pentru orice informații, putem fi contactați:

– prin e-mail: contact@fundatiacomunitaraalba.ro

– pe Facebook: Fundatia Comunitara Alba

Fundația Comunitară Alba activează de 10 ani în comunitate, având un focus important pe dezvoltarea tinerilor ca membri valoroși ai societății și pe dezvoltarea unor abilități importante pentru viitorul lor profesional. Prin programe precum Change Makers și YouthBank (Alba are cel mai longeviv program din România, parte a unei rețele internaționale ce acoperă 4 continente), în fiecare an din ultimii 10, sute de liceeni au devenit lideri în generația lor, iar proiectele realizate de ei și finanțate de Fundație au avut peste 28.000 de beneficiari.

 

Fundația Comunitară Alba este parte a rețelei naționale din care fac parte 19 Fundații Comunitare (Alba, Bacău, Banatul Montan, Brașov, București, Buzău, Cluj, Covasna, Dâmbovița, Galați, Iași, Mureș, Odorheiu Secuiesc, Oradea, Prahova, Sibiu, Timișoara, Țara Făgărașului și Vâlcea), implicate în ample campanii de strângeri de fonduri pentru echiparea spitalelor locale și a personalului medical sau de intervenție în lupta cu COVID-19. Prin munca în rețea, Fundațiile Comunitare au acces în timp real la furnizori de încredere și stocuri de materiale și echipamente medicale, facilitând obținerea lor de către cei care au nevoie de ele.

Vă mulțumim anticipat pentru susținere!

#AjutaAlba #AlbaTeAjuta #AntiCOVID19

#FundatiaComunitaraAlba #VaFiBine

#StamAcasa #Responsabilitate

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.