Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Frumusețea la 40 de ani – o campanie de promovare a frumuseții la orice vârstă

0

În perioada martie 2015 – februarie 2016, Russenart Communications în parteneriat cu Hebra Dermatologie și Pirifan Distribution derulează campania educațională de informare și creștere a respectului de sine a femeilor, cu titlul ”Frumusețea la 40 de ani”. Proiectul este sprijinit de  Jolidon, Beauty Boutique și pictorul Daniel Bulimar-Henciu.

seminte_de_in mica

În cadrul campaniei, 12 doamne din presă, cu vârsta între 35 si 47 ani, sunt invitate să vorbească despre ceea ce inseamna frumusetea în jurul vârstei de 40 ani, oferind sfaturi pentru o îngrijire și o alimentație sănătoasă.  În fiecare lună, fotografiile doamnelor participante în campanie vor fi transformate în tablouri pictate de pictorul partener al proiectului, Daniel Bulimar-Henciu iar la finalul campaniei, toate tablourile vor fi incluse într-o expoziție și într-un calendar ce va fi distribuit în 2016.

Pe durata campaniei, prin intermediul partenerilor media vor fi publicate materiale informative referitoare la alimentația potrivită și modul corect de îngrijire în apropierea vârstei de 40 ani.

40 de ani este o vârstă a maturității, a împlinirii personale și profesionale. Prin participarea a 12 doamne cu importante realizări în viața personală sau în carieră, dorim să atragem atenția asupra adevăratei frumuseți. Frumusețe care, la această vârstă, înseamnă mai mult decât o siluetă trasă prin inel și un chip de porțelan. Frumusețea la 40 de ani poate să însemne o viață împlinită, o familie fericită, un chip îngrijit și un corp sănătos. Ce ne dorim prin această campanie? Creșterea respectului de sine a femeilor aflate în jurul vârstei de 40 de ani și redarea încrederii în forțele proprii prin prezentarea celor12 doamne, frumoase prin ceea ce au realizat dar și educarea în ceea ce priveste modul de îngrijire în jurul vârstei de 40 de ani”, a declarat Larisa Toader Managing Director Russenart Communications.

”Eleganță, rafinament și un cumul de culori ce întregesc toate cele patru anotimpuri. Campania a început în prima lună de primăvară, luna martie, o perioadă dedicată Femeii dar și luna în care natura revine la viață. Căci fiecare lună are doamna sa, mereu tânără, energică și plină de viață, exprimată plastic în aceste picturi. Am încercat să surprind în pictură tot ce are mai frumos și mai reprezentativ fiecare doamnă. Culori calde, culori reci parcă desprinse din povestile cu zâne, astfel putem rezuma cele 12 portrete în ulei pe pânză”, a declarat Daniel Bulimar-Henciu, pictorul partener al campaniei ”Frumusețea la 40 de ani.

Campania ”Frumusețea la 40 de ani” va fi derulată timp de 12 luni, începând cu luna martie iar primele 4 doamne invitate în cadrul campaniei sunt Daniela Kammrath, Chief Inspirational Designer 121.ro și Fashionandbeauty.ro, Oana Georgescu, Specialist PR Senso TV, Oltea Șerban-Pârâu, Director Centrul Cultural media Radio România și Daniela Palade-Teodorescu, Redactor Șef Revista Avantaje.

Până în prezent s-au alăturat campaniei ”Frumusețea la 40 de ani” următorii parteneri media: 121.ro, Revista Avantaje, Business Woman, Fashionandbeauty.ro, Radio România Cultural, Senso TV, Vipstyle.ro.

Despre Organizator

Russenart Communications este o agenţie de comunicare înfiinţată în 2008. Din 2010, compania a început derularea unor proiecte speciale, dedicate unui public avizat: Buticul de PR, Congresul Comunicatorilor, Luxury & Elegance, Târgul de Tradiţie, Cultură şi Manufactură Românească, programele de educație culinară: ”Descoperă tradiţiile culinare româneşti!” (aflat la a 3-a ediție) și ”50 de săptămâni în bucătăriile lumii”(aflat la ediția a 2-a).

Despre parteneri

“Hebra Dermatologie” este o Clinica de Dermatologie care funcționează din anul 2008. Este un serviciu condus și administrat de medici dermatologi, fiind dedicat exclusiv serviciilor de dermatologie, estetica și venerologie.

Brandul ”PIRIFAN”, a fost lansat în anul 2010 sub sloganul ”INIMA NATURII”. În prezent, gama Pirifan cuprinde o varietate de produse, potrivite oricăror gusturi: făinuri, tărâțe, semințe și leguminoase, fructe deshidratate și fursecuri daneze. În portofoliul companiei sunt incluse diferite tipuri de cereale și fulgi de porumb, precum și felii din cereale cu porumb, graham, hrișcă sau semințe.

Daniel Bulimar-Henciu este un artist care realizează picturi în culori de ulei pe pânză. Tehnica de lucru folosită este aceeasi cu a marilor maestri, picturile fiind realizate în straturi de culoare, folosind transparenta culorilor pentru a crea o textura unica, realista. La comanda, pictorul realizează portrete in creion, portrete în ulei dupa fotografie, picturi originale, reproduceri dupa artisti celebri, toate lucrările fiind făcute manual 100%.

Creativitatea europeană, calitatea și seducția sunt elementele care definesc produsele fabricate de Jolidon. Produsele Jolidon sunt fabricate în Europa, înglobând tradiția europeană în manufactură, atenția la detalii, materiile prime și accesoriile de calitate superioară furnizate de producători din țări precum Franța, Italia sau Austria.

Beauty Boutique este un salon de răsfăț și înfrumusetare la prețuri accesibile. Înființat în aprilie 2013, salonul Beauty Boutique a luat naștere din dorința de a aduce pe piața de beauty din București o alternativă la saloanele de lux.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.