Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Finalisti la Gala Societatii Civile

0

Proiectul Noaptea Alba a Creatorilor si Designerilor de Produs este din nou finalist in cadrul Galei Societatii Civile, la sectiunile Arta si Cultura si Impact. Este o onoare pentru noi sa ne numaram printre atat de multe ONG-uri de renume si proiecte minunate.

Scopul proiectului Noaptea Alba a Creatorilor si Designerilor de Produs  este valorizarea produselor de autor si create de designeri de produs din Romania prin realizarea evenimentelor de nisa la nivel national. Realizam o selectie riguroasa a participantilor, cu standarde inalte de creativitate si calitate. Construim astfel in linii mari comunitatea acestor designeri si creatori de produse unicat la nivel national. Dorim construcția transparenta si obiectiva a unei comunitati viabile la nivel national a creatorilor și designerilor de produs, punand accentul pe debut, calitate, incurajarea interventiei culturale si importanta simbiozei traditie-contemporan.

3

Editia din 2014 a Noptii Albe a Creatorilor si Designerilor de Produs, finantata de Administratia Fondului Cultural National s-a desfasurat in lunile septembrie-octombrie in trei orase din Romania: Bucuresti la Institutul Cultural Francez, Bistro Chez Elvire & Cinema Elvira Popescu, Iasi la Teatrul Fix si Cluj- Napoca la Centrul de Cultura Urbana “Casino”. 65 de designeri si creatori de produs au expus lucrarile lor, 100 de parteneri media si 12 bloggeri oficiali ne-au sprijinit in promovarea evenimentului, 6 formatii ne-au incantat si peste 8.000 de vizitatori au admirat expozitiile curatoriate de Mihaela Ion & Teodora Vladescu.

Proiectul Noaptea Alba a Creatorilor si Designerilor de Produs a fost initiat in 2012 de Asociatia Atelierul de Creatie, asociatie ce a creat si proiectul Revista Atelierul.

www.revista-atelierul.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.