Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Euroins Romania anunţă aplicaţia pentru constatarea online a daunelor

0

În contextul epidemiei de coronavirus şi al stării de urgenţă instituită din 16 martie 2020, Euroins România Asigurare Reasigurare SA permite, începând de astăzi, ca procedura de constatare a daunelor să fie făcută şi online, lansând în acest scop aplicaţie disponibilă la https://dauneonline.euroins.ro.

Acesta este un serviciu complementar, lansat la momentul potrivit, pentru a permite păstrarea distanţării sociale recomandată de autorităţi.

Persoanele care trebuie să îşi repare autovehiculele în baza unei poliţe RCA emisă de Euroins Romania au posibilitatea, de acum, ca alternativă la deplasarea la centrele de daună ale companiei, să completeze formularul de la adresa online de mai sus, încărcând de asemenea documentele cerute precum şi fotografii ale bunului accidentat.

Din momentul trimiterii formularului digital, Euroins Romania va răspunde în termenul precizat de legislaţie, cu toată propmtitudinea, prin deschiderea unui dosar de daună, sau prin solicitarea de informaţii suplimentare.

Odată dosarul de daună deschis, procedura urmează paşii descrişi în legislaţia curentă.

În curând, aplicaţia va fi disponibilă şi pentru sistemele de operare Android şi iOS.

Euroins Insurance Group AD

Euroins Insurance Group (EIG) AD este unul dintre cele mai mari grupuri independente de asigurări care operează în regiunea CEE/SEE/CIS. Compania este concentrată pe oferirea unei game largi de produse de asigurări generale, de sănătate şi de viaţă. Grupul cu sediul central în Bulgaria operează în nouă ţări europene şi deşine subsidiare de asigurări în Bulgaria, România, Macedonia de Nord, Ucraina şi Georgia. EIG operează de asemenea în Grecia şi Rusia, şi deţine o companie de asigurări de nişă în Spania şi Italia. În prezent, grupul de asigurări are peste 2,5 milioane de clienţi şi peste 3.000 de angajaţi. În 2017, agenţia internaţională de rating financiar a acordat Euroins România, cea mai mare companie din cadrul EIG, ratingul de asigurător de nivel „BB-” cu perspectivă stabilă. EIG este o subsidiară a Eurohold Bulgaria, grup independent de top care operează în regiunea CEE/SEE/CIS, listat la bursele din Sofia şi Varşovia. Eurohold Bulgaria activează în operaţiuni de asigurări, leasing, vânzări auto, management de active şi investiţii.

www.eig.bg www.eurohold.bg

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.