Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Etapa zonală a Cupei Tymbark Junior se află în plină desfășurare!

0

Cupa Tymbark Junior, cea mai importantă competiție de fotbal din România dedicată elevilor între 6 și 12 ani, a intrat în repriza a doua.

Echipe de fotbal formate din elevi, fete și băieți, se confruntă, din 1 martie,  în etapa zonală a competiției. Meciurile au  loc în opt regiuni ale țării, respectiv în județele Neamț, Argeș, Hunedoara, Buzău, Ilfov, Mureș, Zalău și în București. Învingătorii acestei etape vor reveni apoi pe terenul de fotbal pentru a se lupta pentru câștigarea titlului de campioni. Cupa Tymbark Junior se desfășoară la nivel național și este organizată de către Federația Română de Fotbal în parteneriat cu Ministerul Educaţiei Naţionale. Partenerul oficial al competiției este Maspex România prin brandul Tymbark.

București, 29 martie 2018 – Cupa Tymbark Junior a dat startul, în luna martie, etapei zonale, ultima înaintea finalelor programate în luna mai. Pentru elevii cu vârsta de până la 8 ani, această fază a competiției este și ultima, urmând a fi desemnați încă de acum campionii fiecărei regiuni.

În această fază s-au calificat micii fotbaliști care au ieșit învingători din etapele pe școală,  pe localitate și pe județ, din totalul celor 124.759 de copii de elevi înscriși în competiție.

„Este o bucurie să văd atât de mulți copii jucând fotbal de plăcere într-o astfel de competiție la nivel național. Mă bucur că participarea la această ediție este mai mare ca la precedenta, ceea ce reprezintă o confirmare a importanței Cupei Tymbark Junior în calendarul instituțiilor de învățământ din România. Voi fi alături de copii la fazele finale și le urez succes tuturor în drumul spre câștigarea titlului de campioni. Printre ei este posibil să avem și câțiva dintre reprezentanții viitoarelor generații de tricolori și tricolore”, a declarat Răzvan Burleanu, Președintele Federației Române de Fotbal.

„Cu fiecare meci disputat, ne apropiem de finala competiției. Însă până la acel moment trebuie să îi felicităm pe cei care au ajuns în această etapă pentru seriozitatea de care au dat dovadă și pentru dragostea pe care o au față de acest sport. Desigur, pentru noi, fiecare copil care s-a înscris în această competiție merită felicitat și îi invităm să se înscrie și anul viitor în competiție. Toți marii campioni vă vor spune că perseverența este cheia succesului. Îi asigurăm pe toți copiii participanți la acest turneu că au toată susținerea Maspex România atunci când vine vorba de a face performanță în fotbal!”, a declarat Krzysztof Grabowski, Președinte Maspex România.

Cupa Tymbark Junior are două componente, una pentru echipele de băieți și una pentru echipele de fete, și este structurată pe grupe de vârstă, după cum urmează: grupa de vârstă U8 – în care s-au înscris elevii din clasa pregătitoare, clasa I și a II-a, grupa de vârstă U10 – din care fac parte elevii din clasele a III-a și a IV-a, și grupa de vârstă U12 – unde s-au înscris elevii din clasele a V-a și a VI-a.

Calendarul competițional 2017-2018 prevede în perioada următoare:

1 martie – 27 aprilie 2018 – etapa zonală,  faza finală pentru clasele 0-II (U8)

Mai 2018 – etapa finala

Date de desfășurare a zonelor de la Cupa Tymbark Junior 2018:

  1. ZONA 1 – NEAMȚ – perioada 20.04-21.04.2018
  2. ZONA 2 – BUZĂU – perioada 19.04-21.04.2018
  3. ZONA 3 – ILFOV – perioada 29.03-30.03.2018
  4. ZONA 4 – ARGEȘ – perioada 12.04-14.04.2018
  5. ZONA 5 – HUNEDOARA – perioada 22.03-24.03.2018
  6. ZONA 6 – MUREȘ – perioada 12.04-14.04.2018
  7. ZONA 7 – ZALĂU – perioada 03.05-06.05.2018
  8. ZONA 8 – BUCUREȘTI – perioada 02.05-03.05.2018

Campionatul de fotbal Cupa Tymbark are o experienţă de aproape 18 ani, fiind organizat în Polonia de către Asociaţia Poloneză de Fotbal. Din 2007, sponsorul principal al turneului este brandul Tymbark, parte a Grupului Maspex Wadowice. Turneul se desfăşoară în Polonia sub denumirea „Cupa Tymbark. Din curtea şcolii pe stadion!” şi este, practic, cel mai mare campionat de fotbal pentru copii din Europa, însumând peste 1,6 milioane de copii, cu vârste cuprinse între 6 şi 12 ani, participanţi la toate edițiile. La cea mai recentă ediţie a turneului, finalizată în luna mai 2017, au participat peste 320.000 de elevi din clasele primare (fete şi băieţi) din toată Polonia.

Regulamentul integral al competiției se găsește pe http://www.cupatymbark.ro/ .

Despre Maspex România

Cu o experienţă de 20 de ani pe piaţă şi un portofoliu vast de produse, compania Maspex România este unul dintre cei mai cunoscuţi producători din ţară pentru categoriile sucuri, nectaruri şi băuturi răcoritoare, produse instant, snacksuri dulci şi sărate.

În prezent, Maspex România este lider de piaţă în România, pe segmentele JNSD, cappuccinno şi sărăţele. Compania deţine branduri cunoscute şi apreciate, precum: sucuri, nectaruri, băuturi răcoritoare – Tymbark, Tedi, Ciao, Figo; produse făinoase – pastele Arnos; produse instant – La Festa Cappuccino, HotChocolate La Festa, La Festa 3in1; dulciuri şi snacksuri dulci şi sărate – Salatini, Salatini Junior, Rollini d’Oro, Hatz; apă minerală naturală plată şi carbogazificată – Bucovina.

 

Piaţa de desfacere pentru Maspex România este reprezentată atât de România, cât şi de principalele țări în care sunt exportate produsele: POLONIA, Bulgaria, Moldova, Spania, Cipru, Germania, Serbia, Italia, Marea Britanie, Ţarile Arabe.

Despre “Împreună suntem fotbal”

Lansat în septembrie 2015, proiectul „Împreună Suntem Fotbal” al Federației Române de Fotbal, sub egida căruia se desfășoară Cupa Tymbark Junior, reprezintă o premieră în sportul și educația din România. Acesta propune implicarea activă în dezvoltarea sănătoasă a românilor prin fotbal, dezvoltarea copiilor și tinerilor în valorile acestui sport și creșterea numărului de practicanți de fotbal în România. Începând cu 2015, au fost demarate primele 4 programe: Olimpiada Națională a Sportului Școlar – Fotbal și Olimpiada Gimnaziilor – Fotbal, Transformă Ulița în Stadion, Unificat în 7, Campionatul Universitar de Fotbal. În prezent, proiectul include 14 competiții. Mai multe informații sunt disponibile pe www.impreunasuntemfotbal.ro.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.