Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

E-acumulatori.ro și Free Miorița cu ajutorul energiei verzi vor ilumina cât mai multe gospodării izolate din România

0

E-acumulatori.ro și Asociația Free Miorița își propun să ofere curent electric pentru cât mai multe din cele peste 100.000 de case din România care nu sunt branșate la rețeaua națională de curent electric. Astfel, toți cei care vor accesa magazinul online E-acumulatori.ro vor putea dona echipamente sau bani pentru a furniza servicii de energie regenerabilă locuințelor izolate din țară.

„Ne alăturăm eforturilor Free Miorița de a aduce „Lumină pentru România” și de a conecta cât mai multe familii izolate la surse de energie regenerabilă, încercând astfel să le îmbunătățim condițiile de trai și să le asigurăm independență energetică. Credem într-o Românie Verde și, tocmai de aceea, ne dorim ca, alături de clienții E-acumulatori.ro, să avem un impact adevărat în societate prin sistemele noastre de energie regenerabilă”, a menționat Dan Tudose, Manager E-acumulatori.ro

În mod concret, toți clienții E-acumulatori.ro vor avea posibilitatea să adauge în coșul lor de produse echipamente sau soluții de energie regenerabilă care vor fi folosite de Asociația Free Miorița pentru a aduce lumină în gospodăriile izolate și la familiile vulnerabile care nu au posibilitatea tehnică și materială de a se racorda la rețeaua publică de electricitate din România. Mai mult, vizitatorii site-ului www.e-acumulatori.ro vor avea la dispoziție și un buton special pentru donaţii în bani. Aceștia vor fi folosiți pentru a finanța montarea de sisteme fotovoltaice în gospodăriile izolate din țară.

Asociaţia Free Mioriţa promovează dezvoltarea durabilă şi responsabilitatea socială, acțiunile și campanile sale fiind premiate ani de-a rândul în cadrul Galei Societății Civile. „Am pornit campania Lumină pentru România acum 6 ani la Ursici, în Hunedoara, și de atunci am iluminat ultimele 4 școli publice fără electricitate, aproape 200 familii și 2 bisericuțe în 68 de localități din 25 din județe. Lumină pentru România este o campanie socială și de conștientizare publică a acestei situații dezastruoase și unice în Europa, și mă bucur că avem alături pe E-acumulatori”, a declarat Iulian Angheluță, fondator Free Miorița și manager al campaniei Lumină pentru România.

E-acumulatori.ro este un business de familie, început în 2002 și dezvoltat puternic din 2009. Astăzi, din portofoliul companiei fac parte 30.000 de produse, ceea ce îi conferă poziția de lider în ceea ce privește gama de produse disponibile online. În 2018, E-acumulatori.ro a înregistrat o cifră de afaceri de 8 mil. lei fără TVA, cu 17% mai mult față de anul anterior. Managerul companiei, Dan Tudose este preocupat de noutăţile din domeniul energiei regenerabile își dorește să aducă și în România sisteme de ultimă generație din Europa: sisteme de energie regenerabilă complexe, sisteme de iluminat inteligent, stații de încărcare casnice pentru mașini electrice.

București, ianuarie 2019

www.e-acumulatori.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.