Documentarul 10 (ZECE) este acum online si poate fi vazut de oriunde si oricand, doar accesand www.10film.ro.

0

10 (ZECE) este pentru cei care si-au pierdut speranta ca in Romania mai poate fi Bine, dar si pentru cei care mai cred insa nu au curajul de a iesi in fata. Coplesiti de stirile negative si de problemele vietii cotidiene, avem nevoie sa ni se reaminteasca faptul ca suntem principalii responsabili de calitatea vietii noastre.

Avem nevoie de exemple care sa ne inspire sa fim mai buni, curajosi si drepti. 10 (ZECE) este despre schimbare, iar schimbarea sta in fiecare dintre noi. 10 (ZECE) nu este doar un film despre proiectele sustenabile din Romania, ci despre oamenii care ne fac sa credem ca totul este posibil. Pe tine cine te inspira?

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.