dm drogerie markt premiat cu locul al treilea în cadrul Galei Premiilor Piața

0

Joi, 16 noiembrie, în cadrul Galei Premiilor Piața, dm drogerie markt a luat locul al treilea la categoria „Cel mai bun magazin din România” pentru magazinul online. Gala a sărbătorit cea de-a 18-a ediție cu fast și recunoaștere pentru activitatea în industria de retail logistic și furnizare. 

La finalul săptămânii trecute, cu ocazia Galei Premiilor Piața din acest an, s-au premiat 55 de echipe membre din 34 de companii remarcabile, printre acestea fiind și dm drogerie markt. 13 secțiuni distincte de premii au fost ocupate de numele câștigătorilor pentru diferite categorii. 

Magazinul online dm.ro, inaugurat de dm drogerie markt în toamna anului precedent se bucură de un succes notabil, devenind o alegere preferată de cumpărături a clienților dm. Răspunzând nevoilor acestora, magazinul online a înregistrat peste 350 de mii de conturi, iar la Gala Premiilor Piața a fost onorat cu locul al treilea la categoria „Cel mai bun magazin din România”.

Evenimentul care a devenit o tradiție a adunat cele mai de seamă companii furnizoare de bunuri de larg consum și reprezentanți de marcă din domeniul retailului, oferind un context de apreciere și networking pentru toți participanții. Într-o competiție strânsă și în fața unor jucători de elită din industrie, dm drogerie markt a obținut pentru prima dată locul al treilea la categoria de „Cel mai bun magazin din România”.

„Suntem încântați să fim recunoscuți în cadrul Galei Premiilor Piața pentru eforturile noastre constante de a oferi cel mai bun serviciu și experiență clienților noștri. Locul al treilea la categoria „Cel mai bun magazin din România” este o confirmare a angajamentului nostru față de excelență și inovație în industrie și ne motivează să continuăm cu entuziasm activitatea începută în anii precedenți”, a declarat Daniela Jordanovski, Head of Marketing&Purchasing.

Compania dm drogerie markt a fost înființată în 1973, iar în România, lanțul de magazine este prezent de 16 ani, timp în care a evoluat constant, a creat peste 1600 de locuri de muncă și a deschis 140 de magazine. În 2022, dm a lansat, în România, și magazinul online, expansiunea companiei fiind în continuare una din priorități. 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.