Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

DHL Carpathian Marathon, pentru al patrulea an consecutiv alături de sportivii paralimpici

0
  • Parteneriatul cu Comitetul Național Paralimpic continuă și în 2018
  • Numeroși sportivi, ambasadori și susținători ai evenimentului sunt alături de noi, la ediția a IX-a a DHL Carpathian Marathon
  • Ediția cu numărul nouă vine cu multe noutăți: o locație nouă, trasee inedite și experiențe montane provocatoare
  • Înscrierile continuă pe maratondhl.ro

Bucureşti, 9 mai: Pe 16 iunie, dublăm nivelul adrenalinei și ne aliniem la start, în una dintre cele mai provocatoare experiențe de alergare montană din România, DHL Carpathian Marathon! Și în acest an, ne bucurăm să avem alături de noi numeroși ambasadori și susținători ai evenimentului, sportivi de legendă și persoane publice, care cred în visurile sportivilor paralimpici, cauza pe care o susținem pentru al patrulea an consecutiv, și în experiența inedită oferită de o nouă locație și un nou traseu montan spectaculos.

DHL Carpathian Marathon este un eveniment dedicat tuturor iubitorilor de mișcare, atât celor experimentați, cât și alergătorilor amatori, care își doresc să aibă parte de o experiență unică, într-un cadru spectaculos, Cheile Grădiștei – Fundata (Județul Brașov). Toți participanții vor contribui direct la cauza pe care o susținem, taxele acumulate din înscrieri fiind donate, în totalitate, Comitetului Național Paralimpic.

Înscrierile continuă pe maratondhl.ro, iar pentru copiii și tinerii sub 18 ani, înscrierea este gratuită. Pasionații de alergare pot opta pentru una din cele 42 de categorii de concurs, la Maraton (42 km), Semimaraton (21km), Ștafetă (7km – în echipe de 3 sau 6 persoane), iar copiii cu vârste între 5 – 13 ani pot participa la Crosul Copiilor, pe un traseu care variază între 500 m și 1km, în funcție de vârstă.

Participanții sub 18 ani au mai multe opțiuni de a se înscrie în această aventură montană: proba de Semimaraton, Ștafetă sau Crosul Copiilor. Vârsta minimă pentru înregistrarea în cursele disponibile este: 14 ani pentru Ștafetă, 16 ani pentru Semimaraton și 18 ani pentru Maraton.

”Descoperă noi orizonturi. Dă valoare cursei tale!” Participă și tu!

Gabriela Szabo, Andreea Răducan, Constantina Diță, Miodrag Belodedici, nutriționistul Șerban Damian, Sonia Argint Ionescu, Eli Roman, Dragoș Bucurenci, Andrei Roșu, Marian Drăgulescu și Chef Simona Pope se numără printre susținătorii ediției 2018 DHL Carpathian Marathon, iar cu parte dintre ei ne vom întâlni la linia de start, pe 16 iunie!

”Voi fi și anul acesta la linia de start DHL Carpathian Marathon, pe 16 iunie, unde voi alerga la categoria ștafetă. Mă bucur să venim cu multe noutăți la această ediție, cum sunt o nouă locație și traseele noi, dar și că păstrăm multe dintre tradițiile acestui eveniment: susținerea sportivilor paralimpici, pentru al patrulea an consecutiv, energia pozitivă și bucuria emanate de acest eveniment, care atrag participanții, susținătorii, sponsorii și partenerii alături de noi. Îmi doresc ca și în 2018 să avem alături cât mai mulți alergători, doar astfel putând dona o sumă cât mai mare către Comitetul Național Paralimpic. Garantăm participanților o experiență de neuitat, într-un cadru de vis, și bucuria de a alerga și de a ajuta în același timp”, a declarat Daniel Kearvell, Director General DHL Express România.

”Mă bucur să fiu din nou ambasador al DHL Carpathian Marathon, un eveniment atât de frumos, cu o cauză socială atât de puternică! Pe 16 iunie, voi fi din nou la linia de start, ca și anul trecut, să alerg alături de ceilalți participanți și împreună să ne susținem sportivii paralimpici! Ei ne demonstrează zi de zi ce înseamnă curajul și determinarea, merită toată susținerea noastră, iar eu îi apreciez și îi felicit pentru performanțele lor excepționale!”, a precizat Gabriela Szabo.

”Sunt ani la rând de când susțin acest minunat eveniment și mereu mă bucur de impactul pe care-l are DHL Carpathian Marathon asupra alergătorilor și oamenilor dornici să facă fapte bune. E o oportunitate deosebită de a ne ajuta sportivii paralimpici să-și continue visurile, să facă perfomanță, și sunt încântată că și la această ediție luptăm pentru ei, pentru viitorul sportului românesc. Sper să ni se alăture cât mai mulți alergători, pe 16 iunie, dornici să trăiască o experiență inedită și să parcurgă trasee spectaculoase!”, a declarat Andreea Răducan.

”M-am alăturat cu drag și în acest an pentru a susține DHL Carpathian Marathon și mă bucur enorm că evenimentul susține în continuare sportivii paralimpici! Acești oameni extraordinari sunt un exemplu pentru noi toți și merită toate încurajările și eforturile noastre! Împreună cu toți pasionații de alergare care vor fi prezenți pe 16 iunie la start, vom putea să le dăm aripi acestor sportivi minunați să-și continue parcursul frumos și să aibă performanțe de excepție la Jocurile Paralimpice de la Tokyo, din 2020!”, a precizat Constantina Diță.

”Mă bucur că sunt din nou alături de DHL Carpathian Marathon și abia aștept să alerg pe noul traseu, care sunt sigură că va fi o provocare minunată! Sper să țină vremea cu noi, în acest an, dar oricum va fi bine! Este fantastic în general să faci mișcare în natură, în aer liber, și abia aștept să particip și în acest an la eveniment, alături de soțul meu, și împreună să motivăm și alți oameni să alerge, susținându-i pe sportivii paralimpici!”, a declarat Sonia Argint Ionescu, susținător DHL Carpathian Marathon.

”Alerg în familie alături de ai mei la cursele care au în spate cauze sociale, pentru că ne oferă o satisfacție deplină: sport, socializare, implicare și, în plus, la DHL Carpathian Marathon te poți bucura de peisajele unice din Carpați și de aer curat! Primești acea valoare adăugată la cursa vieții. Haideți să alergăm pentru sportivii paralimpici!”, a precizat Eli Roman, susținător al evenimentului.

„Am participat încă de la primele ediții la DHL Carpathian Marathon, și individual, și alături de RoClub Maraton, așa că mă leagă emoțional multe amintiri frumoase de acest eveniment. La fiecare participare m-am bucurat de atmosfera frumoasă și de organizarea perfectă. Consider acest eveniment ca o mică terapie pe care ne-o facem cadou, pentru că alergăm în natură, combinăm mișcarea și sportul, cu aerul curat și ne desprindem de oraș și de agitație. Sunt foarte bucuros că DHL își dedică efortul unei cauze așa de frumoase și îi admir pe sportivii noștri paralimpici pentru performanțele și determinarea lor!”, a declarat nutriționistul Șerban Damian.

”Susțin DHL Carpathian Marathon și particip la acest eveniment deosebit, împreună cu familia mea și alături de mulți prieteni, pentru a ne bucura de un peisaj extraordinar, de o organizare perfectă, de posibilitatea alegerii dintre numeroase probe – inclusiv de ștafetă – și, nu în ultimul rând, pentru a contribui la viitorul sportului Paralimpic în România!”, a spus Andrei Roșu.

”Sunt extrem de încântată și onorată că în acest an sunt ambasador al DHL Carpathian Marathon! E o experiență cu totul nouă pentru mine, sunt o fire căreia îi place adrenalina, care iubește muntele, așa că mă bucur să fiu parte din această poveste, cu atât mai mult cu cât împreună susținem o cauză atât de frumoasă! Îi admir pe sportivii paralimpici români și vă aștept pe toți să alergăm pentru a le îndeplini visurile! Haideți să dăm valoare cursei noastre, pe 16 iunie!”, a declarat Chef Simona Pope.

Ediția 2018 a DHL Carpathian Marathon este organizată de MPG România, lider de piață pe segmentul proiectelor sportive adresate participanților amatori, cu o experiență semnificativă care include organizarea a peste 4.700 de evenimente sportive.

Evenimentul este susținut de Mega Image, în calitate de sponsor oficial, sponsorii Medlife, Canon, Generali, Gatorade, Duracell, GoldNutrition, Salomon și de suporterii Coty, Running Warehouse Europe, Cheile Grădiștei Resort, Aqua Carpatica, Heidi, BMW, Danone, Bono, Barilla, Terrabisco, Terapie prin mișcare, și Easy Plast.

Cursa dedicată copiilor beneficiază de suportul Băncii Transilvania, în calitate de sponsor oficial, și al sponsorilor Boomerang și Danonino.

Companiile Bachmann, iNes, Canon, Anita, Wunderman, Polach Logistics & Transport și Vora Invest susțin echipele de voluntari care aleargă pentru cauza evenimentului.

Mulțumim autorităților: Ministerul Tineretului și Sportului, Romsilva, Parcul Național Piatra Craiului și Carpathia pentru facilitățile oferite evenimentului, dar și partenerilor RoClub Maraton, Superfit și evenimentului partener Bucharest International 10K.

Mulțumim partenerilor media: Adrenallina, Alerg.ro, Auto Bild, Avantaje, Business Cover, Business Review, Libertatea, Nine O’ Clock, Running Mag, Psychologies, Sunt În Formă, 4run.ro.

Toate detaliile legate de eveniment sunt disponibile pe site-ul www.maratondhl.ro și vă ținem la curent cu veștile pe pagina Facebook DHL Maraton.

 

Despre DHL Carpathian Marathon

DHL Carpathian Marathon este un eveniment de alergare montană de top în România, aflat la a noua ediție, la care pot participa atât sportivii, persoanele competitive, cât și simplii iubitori de alergare, inclusiv copiii. Prima ediție a avut loc în 2005, iar de atunci, DHL Carpathian Marathon s-a impus ca un eveniment de notorietate, numărul alergătorilor trecând de 6.700, în timp ce aproape 500 de companii importante au decis să se alăture cu echipele la start. Traseele unice, componenta caritabilă, complexitatea evenimentului, impactul generat asupra pasionaților de sport și asupra tinerilor fac din acest eveniment unul de top. Componenta socială este, an de an, parte a DHL Carpathian Marathon, iar toată suma strânsă din taxele de participare se redirecționează către cauza susținută. Până acum, fondurile acumulate depășesc 127,000 de euro și au fost donate ONG-urilor: Fundația Hospice Casa Speranței, Asociația Noi Orizonturi – Familia, Fundația Light Into Europe, Salvați Copiii România şi Comitetul Naţional Paralimpic. Ediția din acest an este a patra consecutivă prin care DHL Carpathian Marathon susține Comitetul Național Paralimpic.

Despre MPG România:

MPG este lider de piață pe segmentul proiectelor sportive adresate practicanților amatori. Coordonează peste 700 de evenimente sportive pe an, în 70 de orașe. MPG implementează 4 sisteme naționale de sport care formează comunități cu peste 100.000 de practicanți amatori: tenis – www.tenispartener.rowww.tenis10.ro, ciclism – www.ridersclub.ro, alergare  – www.runfest.roun sistem de competiții pe 10 discipline sportive, în București, accesat de peste 200 de companii – Romanian Corporate Sports –www.corporatesports.ro și evenimentul internațional de MTB – www.carpathianmtb.ro/ro/. În ultimii 10 ani, MPG a implementat peste 4.700 de evenimente sportive la nivel național și a lansat campanii de comunicare împreună cu mass-media specializate. Detalii despre MPG se găsesc pe: www.mpg.com.ro.

DHL – The logistics company for the world

DHL is the leading global brand in the logistics industry. Our DHL family of divisions offer an unrivalled portfolio of logistics services ranging from national and international parcel delivery, e-commerce shipping and fulfillment solutions, international express, road, air and ocean transport to industrial supply chain management. With about 360,000 employees in more than 220 countries and territories worldwide, DHL connects people and businesses securely and reliably, enabling global trade flows. With specialized solutions for growth markets and industries including technology, life sciences and healthcare, energy, automotive and retail, a proven commitment to corporate responsibility and an unrivalled presence in developing markets, DHL is decisively positioned as “The logistics company for the world”.

DHL is part of Deutsche Post DHL Group. The Group generated revenues of more than 60 billion euros in 2017.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.