Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

DEVA: 2.000 de cadouri pentru orfani, bătrâni și pentru cei mai izolați copii din România

0

A devenit deja o tradiție ca în preajma Crăciunului să ne mobilizăm pentru a oferi bucurii. Provocarea de anul acesta este de a strânge 2.000 de pachete, de cadouri, pe care să le oferim orfanilor, bătrânilor, leproșilor și celor mai izolați copii din România.

Sursa și mai multe informații aici.

Propun să bucurăm sufletele celor mai puțin norocoși decât noi. Invitația este să reușim să strângem cadouri pentru toți copiii din orfelinatele și bătrânii din azilele din județul Hunedoara. Nu-i putem uita nici pe pacienții din Leprozeria de la Tichilești, dar nici pe copiii din satul Periprava, cea mai izolată localitate a României, spune Dan Terteci.

Rugămintea este să pregătim fiecare câte un cadou ambalat frumos, pe care să-l așezăm sub bradul de Crăciun.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.