De ziua ei. A României. Care e MAGIA ei? În fiecare zi, nu doar de 1 Decembrie.

0

Avem o țară complicată. O știm deja cu bune și cu rele în fiecare zi, fie că suntem undeva prin România ori hoinari prin lume. La fiecare 1 Decembrie ne dorim să ne fie mai bine aici, ori poate în alte părți ale lumii în care ne duce fericirea.

Credem că dacă ne facem bine fiecare dintre noi datoria personală și profesională în fiecare zi este mai de preț decât dacă lăudăm România într-un mod exagerat o singură dată pe an. Fiecare dintre noi putem să facem România mai bună în fiecare zi. Cu fiecare plastic reciclat, copac plantat ori copil educat.

La mulți ani, România! În fiecare zi, nu doar de 1 Decembrie.

Accesează acest link și participă și tu la “votul” despre România. Care este Magia ei? În fiecare zi, nu doar de 1 Decembrie. Mai jos o să vedem toți rezultatele în timp real.

RomâniaPozitivă, 30 noiembrie 2022

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.