DB Global Technology doneaza 88.000 de euro Spitalului de boli infectioase „Victor Babes” din Bucuresti

0

București, 27 martie 2020. În contextul nevoii acute de ajutor pentru spitalele din România, DB Global Technology, centrul de tehnologie al Deutsche Bank din București, donează 88.000 de euro Spitalului Clinic de Boli Infecțioase și Tropicale „Dr. Victor Babeș”. Suma va fi alocată pentru achiziția de dispozitive medicale și a unui aparat de ventilare mecanică.

Societatea românească are nevoie acum mai mult ca oricând de solidaritate. Înțelegem să fim uniți alături de angajații noștri, pornind proiecte noi, lansând recrutări pe piață, dar și prin acest gest prin care sprijinim direct sistemul medical”, a declarat Marian Popa, Director General al DB Global Technology.

Donația este rezultatul unei decizii a companiei de a se alătura celorlalte companii private care, în aceste zile, oferă ajutor spitalelor și secțiilor medicale implicate în lupta împotriva epidemiei de coronaviroză.

DB Global Technology este o companie cu 900 de angajați, o componentă importantă din structura grupului Deutsche Bank, o investiție majoră în România și de aceea un motiv de mândrie pentru toți cei care lucrează în echipa noastră. Prin urmare, ca o companie responsabilă, nu puteam rămâne pasivi în această situație de criză cu care se confruntă România. Am decis astfel să sprijinim Spitalul de Boli Infecțioase «Dr. Victor Babeș», una dintre unitățile medicale care se află în prima linie în lupta împotriva acestei epidemii. Sperăm ca această donație să ajute echipa de specialiști a spitalului să salveze cât mai multe vieți și le mulțumim pentru ceea ce fac, în fiecare zi, pentru sănătatea noastră, a tuturor”, a declarat Mihai Ionescu, Chief Country Officer Deutsche Bank România.

***

Deutsche Bank este prezentă pe piața din România din anul 1998, oferind produse și soluții personalizate pentru Corporate, Investment și Transaction Banking, pentru clienți corporativi și instituționali, precum și servicii de Private Wealth Management pentru clienții persoane fizice. Deutsche Bank este una dintre cele mai importante bănci germane, câștigând în mod repetat distincția de „cea mai importantă bancă” în Europa Centrală și de Est. Deutsche Bank este un partener tradițional al autorităților române și a contribuit la unele dintre cele mai importante tranzacții financiare din România (în sectoarele energetic, de transport și al locuințelor sociale).

Deutsche Bank înțelege impactul pe care lumea digitală îl are asupra modului în care își desfășoară activitatea și este implicată în multiple proiecte de digitalizare. Obiectivul Deutsche Bank este să fie lider în domeniul digitalizării și, cu ajutorul tehnologiei, să transforme capacitățile digitale ale băncii în domenii precum produse și servicii bancare, IT, operațiuni și funcții de control.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.