Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Curs acreditat „Abilități de viață în contextul dezvoltării durabile” pentru cadrele didactice și consilierii școlari!

0

Cursul “Abilităţi de viaţă în contextul dezvoltării durabile”, livrat de FDSC, REPER21 și CJRAE Bihor (echipa Prof21), își propune să conecteze cadrele didactice la cele mai inovatoare abordări ale noii educații!

Curriculumul cursului are la baza educaţia pentru dezvoltarea durabilă și folosește metodele educaţiei nonformale. Scopul cursului este de a îmbunătăți paleta de competențe de care orice cadru didactic și consilier școlar are nevoie pentru ca la rândul său să poată dezvolta eficient abilităţile de viaţă ale propriilor elevi.

În intervalul noiembrie 2014 – iulie 2015 vor fi organizate 53 de cursuri, de câte 10 zile (3 online, 7 față în față), pentru 1.060 de cadre didactice și consilieri școlari din învăţământul preuniversitar din toată țara. Cursul se finalizează cu obţinerea unui atestat de formare continuă şi dobândirea unui număr estimat de 20 de credite profesionale transferabile.

 Prima rundă de înscrieri: 16 octombrie 2014 – 28 octombrie 2014.

Pentru mai multe detalii, vizitează siteul proiectului: http://www.prof21.ro/despre-curs

Afis Curs

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.