Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cum a fost la Gala Studentului?

0

Uniunea Studenților din România (USR) a sărbătorit sâmbătă, 17 Noiembrie 2012, Ziua Internațională a Studentului printr-un eveniment deosebit: Gala Studentului.

Gala Studentului din România se află la cea de a 3a ediție, fiind un eveniment anul prin care USR premiază devotamentul, implicarea și creativitatea colaboratorilor săi.

Ediția de anul acesta a avut loc la Readers Cafe și s-a bucurat de un succes clar, datorită numărului mare de invitați, de personalități prezente, dar și prin prisma surprizelor pregătite de către organizatori.

În cadrul Galei, au fost premiați managerii proiectelor din anul 2012: Summer Camp, Congresul Studenților, Academia Studențească de Folk și Muzici Bune, Academia de Training și Festivalul Unifest; partenerii USR: Centrul Proedus, Consiliul General al Municipiului București, LSRS și ANST și cei care au devenit alumni ai uniunii.

Partea cea mai emoționantă a serii a fost momentul în care am desemnat Cea mai activă asociație studențească a anului 2012, în urma unei competiții online foarte strânse, în care s-au înscris 9 asociații și a votului celor participanți. Astfel, și la acest capitol am avut parte de o mare surpriză, deoarece A.S.C.B și A.S.M.I au fost doar la un vot diferență, în favoarea celor de la Construcții București!

Seara s-a încheiat în acorduri muzicale, cu un La Mulți Ani dedicat tuturor studenților din România și în aplauzele tuturor celor prezenți.

Federația studențească numărul 1 din România, USR, mulțumește tuturor celor prezenți la eveniment, dar și tuturor voluntarilor săi, care zi de zi se implică în mișcarea studențească și vă invită să fiți în continuare abonați la UNIFEST

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.