Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Crosul Padurii 2016

0

Am deschis înscrierile la „Crosul Pădurii” 2016!

În sunet de „zurgălăi”, / Anunţăm cu bucurie / Că dăm verde la înscrieri!

„Crosul Pădurii” 2016 vine cu o nouă provocare, să adune cu mic, cu mare, lumea de pe plaiurile mioritice pentru a sărbători pădurea prin alergare în port tradiţional românesc!

20151223_165241-1

Echipamentul de alergare recomandat sunt: ia, brâul, cuşma şi …opincile.

Vrei să devii părinte al Pădurii copiilor, să-ţi pui picioarele în slujba naturii şi să te bucuri de o cursă care face trecerea între zone betonate şi zone înverzite, vino la această ediţie a „Crosului Pădurii”!

Ne-am angajat ca acestă cursă să te poarte sub coroanele arborilor şi să te facă să duci dorul codrului.

Înscrie-te în perioada 27 decembrie (duminică) – 8 ianuarie (vineri), ora 23.59 şi bucură-te de cel mai mic prag al taxelor de înscrieri.

Slide2016-2

Te aşteptăm cu drag la împădurire prin alergare,
Echipa Pădurea copiilor

 

Despre autor

avatar

ViitorPlus a fost înfiinţată în România ca organizaţie neguvernamentală, nonprofit, independentă, pentru a stimula şi contribui la transpunerea în practică a conceptului de dezvoltare durabilă la nivel de individ, comunitate şi organizaţii. În viziunea noastră, dezvoltarea durabilă integrează în viaţa cotidiană abordarea sistemică a realităţii şi valorifică interconexiunile dintre planurile de mediu, uman, economic şi social, care fundamentează civilizaţia umană, în aşa fel încât generaţiile actuale şi cele viitoare să-şi poată satisface nevoile şi să-şi poată păstra oportunităţile.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.