Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Creative Business Management integrează, în 2018, noi programe de cursuri în portofoliul său

0

În 2018, agenția de training Creative Business Management va integra noi programe de cursuri în portofoliul său. Printre noile cursuri se numără cele de Digital Content Writing și Blogging care vin în completarea cunoștințelor dobândite în cadrul programelor de comunicare cu vechime ale agenției. Cursurile noi vor avea ca obiectiv creșterea performanței angajaților la locul de muncă și a abilităților de leadership ale acestora.

Pentru 2018, Creative Business Management și-a propus să își extindă activitatea și pe alte nișe de piață printre care cel al decorațiunilor florale și să continuie dezvoltarea segmentului de agricultură pe care activează deja de patru ani.

Pe 20 ianuarie va fi lansat cel mai compex program de pregătire în domeniul decorațiunilor florale, în colaborare cu florăria online Floridelux.ro. Programul are o durată de un an de zile și include mai multe module de specializare. În urma absolvirii acestui program, agenția își dorește să pună pe piață o serie nouă de specialiști care să crească nivelul de performanță în industrie.

În 2018 agenția va completa seria de cursuri acreditate de agricultură cu un program de formare pentru managerii de fermă. Este vorba de un program acreditat ANC cu o serie de lectori recunoscuți pentru experiența lor în domeniu. Cursul de manager de fermă se va adăuga cursurilor de agricultură ecologică și apicultură ecologică, aflate în acest moment în portofoliul agenției.

Cursurile de comunicare vor crește și ele în diversitate, prin adăugarea cursurilor de digital content writing și cele de blogging. Lansarea celor două programe vine ca urmare a nevoilor clienților agenției de formare continuă în domeniul comunicării. În acest moment, cele mai căutate cursuri de comunicare sunt cele de digital marketing, social media și copywriting”, spune Bianca Preda, business manager al agenției.

Cursurile realizate în colaborare cu partenerii internaționali ai Creative Business Management vor continua și anul care urmează. Un nou program de training în comunicare susținut de trainerii International School of Communication va avea loc în luna iunie 2018. Cursurile programate sunt de Advanced PR, Event management și comunicare internă, la care se va adăuga un modul de social media.

Organizatorii de evenimente vor avea și în 2018 o serie de cursuri la care se vor putea înscrie. Cursul acreditat de Planificarea și organizarea evenimentelor intră în cel de-al 8-lea an de organizare când vor fi programate 7 sesiuni de curs. Absolvenții cursului vor putea să se înscrie și la cursul de Event mnagement susținut de trainerul internațional Kelly Freeman sau să aprofundeze domeniul evenimentelor private în cursurile online ale International Wedding Planning Academy, partenerul agenției în domeniul cursurilor de organizare de evenimente private.

În 2017 Creative Business Management a lansat cursuri noi precum: „Etichetă și protocol în business”, un curs inovativ de vânzări intitulat „De la agora la Pitagora”, „Social media optimization” și „Apicultură ecologică”.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.