Conferința de lansare a proiectului “e-Competențe pentru Competitivitate”

0

Federatia Patronatelor din Turismul Românesc în parteneriat cu Centrul Național de Învățământ Turistic S A si Fundația Convergențe Europene au deosebita plăcere de a va invita la Conferința de lansare a proiectului “e-Competențe pentru Competitivitate”.

Evenimentul va avea loc online în data de 7 februarie 2023, începând cu orele 15.00.

În cadrul evenimentului vor fi prezentate principalele activități ale proiectului, dar și criteriile de eligibilitate, modalitățile de înscriere la cursurile de formare și condițiile de desfășurare ale acestora (beneficiind de oportunitatea de pre-înscriere la viitoarele cursuri de formare ce vor avea ca scop îmbunătățirea și dezvoltarea competențelor digitale ale angajaților din domeniul turismului).

Panelul speakerilor conferinței va fi deschis de dl. Dragoș Răducan – președintele F.P.T.R., urmat de Prof. univ. dr. Cezar Octavian MIHĂLCESCU – Prodecan Facultatea de Turism și Managementul Ospitalității, Universitatea Româno-Americană București, dl. Nicolae POSTĂVARU – Vicepreședinte – Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC) și d-na Luminița MARCU – Manager proiect. Conferința se va incheia cu o sesiune de Q&A.

Înscrierea la conferință se realizează accesând link-ul de mai jos, completând datele de contact din formular: https://docs.google.com/forms/d/1I4ho_VOBnUJnZuyVxxLC7i-Ol1Epc9kNwHdapm9AjnY/edit sau prin e-mail, la adresa: e-competente@fptr.ro

Înscrierea se desfășoară până cel târziu luni, 06.02.2023, orele 16.00.

Link-ul de conectare zoom: https://us06web.zoom.us/j/85348005443
Meeting ID: 85348005443

Pentru orice detalii suplimentare vă rugăm să ne contactați la adresa de email: e-competente@fptr.ro și, de asemenea, să urmăriți paginile web ale proiectului:
www.e-competente.webnode.com
www.facebook.com/eCompetenteCompetitivitate

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.